top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Peppa Pigs nieuwste avontuur begint vandaag met Peppa Pig: Wereldavontuur

Outright Games lanceert vandaag in samenwerking met Hasbro Peppa Pig: Wereldavontuur op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Fans kunnen Peppa vergezellen op de reis van hun leven en een huis bouwen in Peppa's buurt samen hun eigen familie en vrienden in deze nieuwe, interactieve verhaalgedreven game.


Geïnspireerd door verschillende afleveringen van de razend populaire tv-serie kunnen fans vliegen, rijden en varen naar enkele van de beroemdste plaatsen ter wereld, zoals New York, Hollywood Boulevard, de Eiffeltoren in Parijs, Buckingham Palace in Londen en nog veel meer.



Verken in stijl met tal van nieuwe outfits en accessoires en voltooi een grotere hoeveelheid aan quests en minigames dan ooit tevoren, waarbij je onderweg nieuwe en spannende ervaringen tegenkomt. Fans zullen nieuwe personages ontmoeten en zelfs bekende gezichten tegenkomen op hun reizen. Onderweg is niet alleen het plezier te vinden! Spelers kunnen interieurontwerpers worden en een uniek huis creëren dat is ingericht met souvenirs van hun reis in Peppa's buurt. Naast het maken van een huis kunnen spelers hun creatieve vaardigheden testen en hun familie en vrienden in het verhaal betrekken. Er is een collectie aan kleding en accessoires om uit te kiezen en spelers kunnen zelfs familie en vrienden eruit laten zien als hun favoriete personages! Er zijn meerdere functies om de game toegankelijk te maken voor jongere spelers, waaronder een begeleide tutorial aan het begin, een eenvoudig en intuïtief menu en voorgelezen tekst gedurende de hele game, evenals eenvoudige en gebruiksvriendelijke mechanics die dezelfde knoppen van de controller vereisen, zodat kinderen ze gemakkelijk kunnen leren.

Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page