top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

PC-versie Final Fantasy VII Remake Intergrade verschijnt op 16 december in de Epic Games Store

Tijdens The Game Awards 2021 heeft Square Enix aangekondigd dat Final Fantasy VII Remake Intergrade op 16 december 2021 voor het eerst naar pc komt via de Epic Games Store. Deze visueel verbeterde en uitgebreide versie van Final Fantasy VII Remake I, die tijdens The Game Awards van vorig jaar de awards won voor ‘Best RPG’ en ‘Best Score and Music’, bevat een schat aan verbeteringen voor graphics, gameplay en systemen en breidt de veelgeprezen actie-RPG uit met een nieuw avontuur genaamd FF7R EPISODE INTERmission.

In Final Fantasy VII Remake Intergrade ontdekken spelers het verhaal van de huurling Cloud Strife, een voormalige SOLDIER-eenheid, die zich in de stad Midgar aansluit bij een ondergrondse verzetsgroep genaamd Avalanche om te strijden tegen het schimmige bedrijf Shinra Electric Power Company. Final Fantasy VII Remake Intergrade bevat ook een spannende nieuwe verhaallijn, FF7R EPISODE INTERmission, met een hoofdrol voor de ninja Yuffie Kisaragi die de stad Midgar infiltreert tijdens de gebeurtenissen van de basisgame.


Naast verbeterde textures, belichting, omgevingen, een volledig aanpasbare “Photo Mode” en meer, biedt FINAL FANTASY VII INTERGRADE voor pc ook 4K-ondersteuning, HDR-ondersteuning, XInput- en DirectInput-compatibele controllerondersteuning, toetsenbord- en muisondersteuning, en prestaties tot 120 frames per seconde voor pc’s met de hoogste specificaties.


Hieronder een overzicht van de content* van Final Fantasy VII Remake Intergrade op pc via de Epic Games Store:

  • FINAL FANTASY VII REMAKE- en FF7R EPISODE INTERmission-DLC

  • Het FF7R EPISODE INTERmission-exclusieve wapen Cacstar

  • Pantsers: Midgar Bangle, Shinra Bangle en Corneo Armlet

  • Accessoires: Superstar Belt, Mako Crystal en Seraphic Earrings

  • Summon-materialen: Carbuncle, Chocobo Chick en Cactuar


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page