top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Paradize Project wordt Welcome to Paradize en introduceert Zombie-Hacking


NACON en Eko Software hebben de definitieve naam aangekondigd van hun nieuwe zombie-game: Welcome to ParadiZe. Tegelijk met deze aankondiging is een nieuwe trailer verschenen, die focust op één van de voornaamste mechanics in de game: zombie-hacking. In deze nieuwe soort game moeten spelers alleen of samenwerkend met twee tot vier spelers vorderen in een eigenaardige, op het verhaal gerichte open wereld. Spelers moeten leren hoe ze moeten overleven door het beheersen van diverse game-mechanics, zoals crafting, kampverdedigen, vechten en het hacken van zombies om ze van vijanden in bondgenoten te veranderen.


Beetje moe van de Apocalyps? Maak je leven makkelijker met behulpzame zombies, klaar om de sufste klusjes voor je te klaren. De miljardair, uitvinder, playboy en filantroop Jeff Tusk nodigt je uit in Paradize, waar je als overlever je zorgen even kunt vergeten. Met de innovatieve Zombot Hacking Helmet van Tusk Industries, kun je de controle nemen over elk type zombie en lekker onderuitgezakt de Apocalyps overleven in je eigen kleine hoekje van het paradijs! Vertrek dus vandaag nog naar ParadiZe, koop een Tusk Industries Zombot Hacking Helmet en zet die op een willekeurige zombie (Tusk industries is niet verantwoordelijk voor enige schade, bijtwonden of sterfgevallen ten gevolge van het plaatsen van een Zombot Hacking Helmet op een zombie)! Pak de controle terug over je overlevingskansen! Je hoeft geen gewassen meer te oogsten om het vol te houden, laat dat je Zombots maar doen! Bang voor aanvallers? Laat je door je Zombots bewaken! Vermoeide voeten? Laat je Zombots je dragen!



Klinkt dit verleidelijk? Het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die de Tusk Industries Zombot Hacking Helmet je biedt! Wacht niet langer, kom naar ParadiZe. Je bent er meer dan welkom (reclameboodschappen bieden geen garanties en zijn niet de verantwoordelijkheid van Tusk Industries)! Ooit gedroomd van een huiszombie? Stel je de mogelijkheden eens voor van een zombie die je verdedigt, barricades voor je bouwt en je helpt tegen zijn soortgenoten te strijden! Probeer de Apocalyps te overleven in de open wereld van ParadiZe, solo of met anderen. Combineer survival, combat en crafting in een multiplayer open world. Wordt de slimste survivor om de vijandelijke facties te domineren en zorg dat je niet wordt opgegeten – al helemaal niet door Miss Daisy, de eerste zombie-olifant in de geschiedenis van de zombies. Welcome to ParadiZe verschijnt op 29 februari voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page