top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Pac-Man 99 is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch

Uitgever en ontwikkelaar Bandai Namco Entertainment Europe heeft aangekondigd dat PAC-MAN 99 nu beschikbaar is voor de Nintendo Switch. PAC-MAN 99 is het nieuwste deel in de langlopende PAC-MAN-franchise met een online multiplayer-ervaring als geen ander in de geschiedenis van de serie. Negenennegentig PAC-MAN-spelers nemen tegen elkaar op totdat er één overblijft. Kauw op Power Pellets om speciale power-ups te activeren en stuur Jammer Pac-Man naar de doolhoven van tegenstanders om de laatst overgebleven PAC te worden. PAC-MAN 99 is een speciale aanbieding voor Nintendo Switch Online*-leden zonder extra kosten.





PAC-MAN 99, ontwikkeld door Arika Co, neemt de klassieke PAC-MAN arcade-gameplay over die al 40 jaar geliefd is bij miljoenen over de hele wereld en creëert een gloednieuwe multiplayer battle royale-ervaring tegen 98 andere spelers. Schakel andere spelers uit door Jammer Pac-Man naar de doolhoven van tegenstanders te sturen door een Power Pellet aan te raken en geesten te verslaan. Jammer Pac-Man verstopt het doolhof van de concurrentie en vertraagt ​​hun Pac-Man, waardoor het voor hen moeilijker wordt om geesten te ontwijken en hun doolhof vrij te maken van Pac-Dots. Power Pellets maken niet alleen geesten kwetsbaar, maar geven Pac-Man ook speciale vaardigheden, waaronder het verhogen van zijn snelheid of het sturen van meer Jammer Pac-Man naar de doolhoven van andere spelers. Elke vaardigheid heeft een nadeel, dus kies een verstandige strategie.



Een betaalde DLC-bundel is bij de lancering beschikbaar om de PAC-MAN 99-ervaring te verbeteren met extra modi, waaronder een offline CPU Battle-modus, private matches om tegen vrienden te spelen, speciale score- en time-attack uitdagingen. Daarnaast zijn er 20 alternatieve skins van klassieke BANDAI NAMCO Entertainment Inc. games, waaronder DIG DUG, GALAGA en meer! De PAC-MAN 99 DLC kan als een bundel worden gekocht en de klassieke character skins kunnen afzonderlijk worden gekocht via de Nintendo eShop.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page