top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Outward: Definitive Edition vanaf 17 mei verkrijgbaar voor PC en consoles

Het wachten is bijna voorbij: het allesomvattende ultieme avontuur Outward: Definitive Edition is vanaf 17 mei verkrijgbaar voor PC, PS5 en Xbox One.

In de Definitive Edition kunnen ervaren spelers de basisgame herontdekken met de DLC ‘Three Brothers’ en ‘The Soroboreans’, evenals een grote hoeveelheid nieuwe en geüpdate content. Tijdens jouw ontdekkingstocht door verschillende dungeons en de uitgestrekte wereld maak je de meest bijzondere dingen mee en kom je in aanraking met gevaarlijke vijanden. Voor nieuwkomers is dit de perfecte mogelijkheid om een diepe duik te nemen in alle avonturen die de wereld Aurai te bieden heeft, zowel alleen of met een vriend.




Als doodgewone avonturier moet je niet alleen jezelf zien te verdedigen tegen gevaarlijke wezens, maar ook overleven in het gevaarlijke klimaat, jezelf beschermen tegen besmettelijke ziektes en ervoor zorgen dat je genoeg slaap en hydrateert. Ga op uitdagende expedities over ongetemde landen en bereik nieuwe steden, neem gevarieerde missies aan en ontdek verborgen dungeons vol angstaanjagende vijanden.

Een complicerende factor is de ‘Corruption’, een giftige substantie die het best kan worden omschreven als een soort radioactiviteit van de ziel. Nadat de Scourge-spreuk werd uitgesproken werd deze substantie over het land heen verspreid, waarna het steden vernietigde en gevaarlijke monsters creëerde. Dit is één van de vele uitdagingen die avonturiers te wachten staat in de wereld van Outward.

Ervaren spelers die al beschikken over de basisgame en de Three Brothers DLC kunnen gratis een exemplaar van de Definitive Edition claimen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page