top of page
  • Game4Me

Ontdek de geheimen van Little Hope en meer in deze nieuwe trailer

De spanning loopt op in The Dark Pictures Anthology met de nieuwste game in de serie, genaamd Little Hope. Vier studenten en hun professor zitten vast in het schijnbaar verlaten stadje Little Hope, terwijl ze op zoek zijn naar een middel om te ontsnappen aan visioenen uit het verschrikkelijke verleden van de stad die hen vanuit de schaduw achtervolgen.


Speel alleen of met je vrienden en maak keuzes in moeilijke dilemma's die het lot van je personages zullen bepalen en ontgrendel enkele van de verborgen geheimen die je zullen helpen om het verhaal achter het stadje Little Hope te ontdekken. Ontgrendel bonus content die de details onthullen over de ontwikkeling van The Dark Pictures Anthology: Little Hope, inclusief beelden van achter de schermen, interviews en exclusieve comic- en art-boeken!

Je nieuwsgierigheid en grondige verkenning worden beloond als je tijdens je reis mysterieuze foto's ontdekt die mogelijk de toekomst voorspellen... Gebruik deze voorgevoelens verstandig om je te helpen een keuze te maken, want het leven van je personages kan ervan afhangen!


The Dark Pictures Anthology: Little Hope is vanaf 30 oktober verkrijgbaar voor PC, PS4 en Xbox One. Pre-orders zijn vanaf nu beschikbaar in de PlayStation Store, de Xbox Games Store en op Steam. Krijg early access tot de Curator's Cut - die nieuwe scenes toevoegt aan de Theatrical Cut - en kruip in de huid van verschillende personages, met allen hun nieuwe dilemma's en uitkomsten.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page