top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

OlliOlli World nu verkrijgbaar

Vandaag is OlliOlli World, de langverwachte actie-platform-skateboardtitel van Roll7 en Private Division digitaal verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam. Spelers verkennen de levendige en maffe wereld van Radlandia, vol verrukkelijk charmante en vreemde personages, op hun reis om skateboardende grootsheid te bereiken.Bezoekers van Radlandia kunnen tijdens hun reis een groot aantal speciale functies en content verwachten, waaronder:

  • Spelen op je eigen niveau - OlliOlli World heeft intuïtieve besturing en levelontwerp, waardoor het spel gemakkelijk op te pikken is voor nieuwkomers, terwijl het uitdagend is om onder de knie te krijgen voor elke skateprof die foutloze comboruns wil ontgrendelen.

  • Pas je skater aan - ontdek rijk gedetailleerde aanpassingsmogelijkheden die spelers een enorme verscheidenheid aan houdingen, skatetrucs, kleding en uitrusting geven om de skater te worden die ze altijd al wilden zijn.

  • Geheimen om te ontdekken - er is vaak meer aan een baan dan je op het eerste gezicht zou denken, met tal van optionele alternatieve paden die erom smeken te worden verkend. Spelers kunnen geheimen onthullen, speciale beloningen ontgrendelen en uitdagende zijmissies voltooien naarmate ze verder komen in het spel.

  • Twee asynchrone multiplayermodussen - de Gnarvana League is ontworpen voor degenen die een dagelijkse uitdaging willen en ervan houden het tegen anderen over de hele wereld op te nemen voor de hoogste scores. In het Gnarvana Portal kunnen spelers originele levels genereren met behulp van verschillende parameters en deze zelfs over platformen heen delen om uit te vinden wie deze unieke skateplekken onder de knie kan krijgen.

Bron: Persbericht


© Game4Me


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page