top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuwe update brengt online multiplayer-modus, jaren '80 Throwback-outfits en meer naar The Quarry

Afgelopen vrijdag hebben 2K en Supermassive Games een belangrijke nieuwe patch uitgebracht voor The Quarry, die het langverwachte online multiplayerspeltype Wolf Pack toevoegt. Sinds de lancering van de gloednieuwe tienerhorrorgame vorige maand is het spel door de critici toegejuicht en is het uitgegroeid tot de must-play, must-see entertainmentervaring van de zomer. De game staat momenteel op een Metacritic-score van 80. Wolf Pack is een speltype waarin een gastheer maximaal zeven vrienden met toegang tot het spel kan uitnodigen om mee te kijken. Terwijl de gastheer speelt, stemt zijn publiek over elke belangrijke beslissing, waarbij de meerderheid van de stemmen de uitkomst bepaalt. Met de eindeloze herspeelbaarheid die al is ingebouwd in de diepgaande verhalende ervaring van The Quarry, biedt Wolf Pack een geheel nieuwe kijk op de onvoorstelbare keuzes waar je tijdens je reis voor komt te staan, zodat je de angst samen met vrienden kunt beleven.



Voor wie nog dieper in het verhaal wil duiken, zijn alle zes afleveringen van de Bizarre Yet Bonafide podcast nu ook beschikbaar in de game. De zesdelige beperkte podcastserie was voorheen alleen toegankelijk op bepaalde streamingplatforms en bevat de fictieve paranormale onderzoekers Grace en Anton die zich verdiepen in de werkelijk bizarre gebeurtenissen in het gebied rond The Quarry.

Bovendien kun je met de patch van afgelopen week de looks van de kampbegeleiders terugsturen in de tijd. Bezitters van de Deluxe Edition hebben nu toegang tot de op de jaren '80 geïnspireerde cosmetische personage-outfits voor de speelbare personages in de game; het DLC-pakket is ook los te koop. Of je nu een nieuwe speler bent of nog bezig bent met het verkennen van de vele mogelijkheden binnen het verhaal, nu is het perfecte moment om in The Quarry te springen. Het spel is wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC via Steam.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page