top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuwe uitbreiding GRID Legends is nu verkrijgbaar

Codemasters en EA brengen vandaag een nieuwe, verhaalgedreven uitbreiding uit voor GRID Legends, genaamd Rise of Ravenwest. In deze uitbreiding wordt de geschiedenis van Ravenwest, het meest beruchte team uit de GRID World Series, belicht en worden er vier nieuwe auto’s toegevoegd. Het verhaal neemt de speler in 11 nieuwe thematische Story Experiences mee en onthult hoe de beruchte reputatie van Ravenwest is ontstaan. Daarnaast zijn verschillende racetracks in een nieuw jasje gestoken, waaronder het zonovergoten en tegelijkertijd verraderlijke Miami.


De derde uitbreiding voor GRID Legends focust zich op de belangrijkste coureur van Ravenwest Motorsport: Nathan McKane, één van de hoofdrolspelers uit de ‘Driven to Glory’-verhaalmodus van de game. De uitbreiding neemt spelers mee op een avontuur dat begint bij de oorsprong van zijn team en wordt opgevolgd door verschillende events die Ravenwest een sterrenstatus hebben opgeleverd. En niet te vergeten: vijf opeenvolgende GRID World Series Championships.

De vier nieuwe voertuigen die deze update met zich meebrengt, bestaat uit iconische auto’s en auto’s met een cultstatus: de BMW 320 Turbo Group 5, 1967 Chevrolet Corvette, 1971 Plymouth GTX en 1967 Ford Mustang Fastback. Naast vier verschillende layouts voor de Miami-racetrack zijn er ook Ramps en Boost-zones toegevoegd aan bestaande routes in de game. Drie nieuwe gesponsorde Career Events, verschillende icons, liveries en banners voor in-game gebruik worden ook meegeleverd met deze uitbreiding.Het nieuwe Rise of Ravenwest-pakket voor GRID Legends is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S en PlayStation 5, evenals voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Spelers die in het bezit zijn van de Deluxe Edition krijgen direct toegang tot de nieuwe DLC en ook hebben zij de mogelijkheid om vrienden uit te nodigen om gratis mee te spelen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page