top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuwe Transformers-videogame aangekondigd

Outright Games, de toonaangevende wereldwijde uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, heeft Transformers: Earthspark - Expedition aangekondigd, een gloednieuwe, actievolle singleplayer TRANSFORMERS-videogame die wordt ontwikkeld in samenwerking met Hasbro, een wereldleider op het gebied van spelen. Dit is de eerste game die is geïnspireerd op de originele animatieserie Transformers: Earthspark die in november 2022 wereldwijd in première ging. Transformers: Earthspark - Expedition laat een nieuwe generatie videogamefans kennismaken met een geheel nieuwe generatie Earthborn TRANSFORMERS-bots als het later dit jaar lanceert op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

Transformers: Earthspark - Expedition zet fans achter het stuur van de iconische held Bumblebee, terwijl hij zich een weg baant, rijdt en vecht door een nieuwe, maar vertrouwde wereld. De game is erop gericht om de omgeving en het gevoel van de baanbrekende animatieserie natuurgetrouw na te bootsen. Bumblebee gaat op avontuur om een mysterieuze bedreiging uit zijn verleden het hoofd te bieden en de schurk uit de serie, Dr. Meridian, alias "Mandroid", te stoppen met het terughalen van ontbrekende stukken van een eeuwenoude technologie.


Als onderdeel van deze reis vol actie kunnen spelers vrijelijk drie enorme biomes verkennen en opdrachten voltooien van hun Terraanse bondgenoten, de eerste TRANSFORMERS-robots die op aarde zijn geboren en nieuwe originele personages uit de tv-serie. Om zijn missie te voltooien, vecht Bumblebee ook tegen en naast fan-favoriete oude TRANSFORMERS-bots, waaronder Optimus Prime, Grimlock, Skullcruncher, Nova Storm en Skywarp.


Diepe niveaus van verkenning en gevechten belonen spelers voor meerdere speelbeurten. Ze ontgrendelen een breed scala aan upgrades en vaardigheden die toegang geven tot eerdere locaties en om geheimen te ontdekken in voorheen ontoegankelijke gebieden. Speel de vaardigheden vrij die nodig zijn om Decepticons neer te halen met spectaculaire ultieme aanvallen en pas Bumblebee aan door verschillende motorsporen te kiezen in de voertuigmodus.


De game is zo ontworpen dat het toegankelijk is voor fans van alle leeftijden, met gedetailleerde analyses van verschillende scenario's die vrijheid van exploratie, leesbaarheid van de tekst, besturingsinstellingen en moeilijkheidsgraden mogelijk maken, zodat de game speelbaar is voor jongere gamers. De game bevat variabele moeilijkheidsgraden, zodat de game gespeeld kan worden op basis van individuele vaardigheden. Daarnaast zijn er mechanismen die de frustratie in gevechten verminderen, zoals richtingswaarschuwingen om spelers te helpen inkomende bedreigingen makkelijker te herkennen. Er is ook een hulpsysteem voor het besturen toegevoegd dat een eenvoudigere besturing biedt in de voertuigmodus, evenals de optie om de automatische camera in te schakelen zodat spelers hun volledige aandacht kunnen richten op het verkennen, besturen en bevechten van vijanden.


Bron: Persbericht


© Game4MeComments


bottom of page