top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuwe trailer toont 10 minuten gameplay van Forspoken

Vandaag onthulden Ssuare enix en Luminous Productions een gameplay-trailer van tien minuten voor hun komende action-RPG, Forspoken. De nieuwe trailer geeft spelers meer inzicht in het magische gevechtssysteem en de parkour-actie van de game. Daarnaast toont de trailer de verwrongen vijanden en wonderschone, maar wrede wereld die spelers kunnen betreden wanneer de game op 24 januari 2023 verschijnt.


De nieuwe gameplaybeelden geven spelers meer inzicht in sommige gebieden die ze in Athia kunnen bezoeken, zoals Cipal, de laatst overgebleven schuilplaats waar de Athians naartoe zijn gevlucht voor de vernietigende Break, een kracht die alles en iedereen die het aanraakt besmet. Cipal speelt een sleutelrol in het avontuur van Frey, hier kan ze informatie en goederen verzamelen voordat ze het verwrongen land betreedt en het opneemt tegen de beesten die daar wonen, dit alles om Athia van de ondergang te redden.De trailer volgt Frey tijdens een missie van de Athiaanse archivaris Johedy, waarvoor ze door de wildernis trekt van twee besmette gebieden, Praenost en Avoalet. De twee rijken die in de trailer verschijnen bieden spelers een indruk van de verschillende vijanden die ze zullen tegenkomen en de veelzijdigheid van Frey’s magische vechtvaardigheden. Gebruikmakend van hun magische vermogens kunnen spelers vijanden bestoken met een spervuur van snelle spreuken of juist doordachter aanvallen met krachtige magische ladingen. In Forgotten is elk gevecht weer anders. De trailer geeft spelers ook een indruk van Frey’s door magie verbeterde parkour-vaardigheden die haar snel en vloeiend door Athia laten reizen, op weg naar haar volgende gevecht. Gebruikmakend van het parkoursysteem kunnen spelers Athia’s weelderige landschappen verkennen en diverse beloningen ontdekken die Frey’s vaardigheden verbeteren, inclusief mana, waarmee spelers nieuwe magische vaardigheden kunnen ontgrendelen; krachtige uitrusting die haar stats verbetert, verzamelbare voorwerpen om mee te craften en handelen, en meer. De nieuwe gameplaybeelden tonen ook hoe Frey haar magische parkourvaardigheden kan combineren met gevechtsacties, waardoor ze vijanden op snelle en vloeiende manieren kan ontwijken en aanvallen. Square Enix en Luminous Productions onthulden ook gloednieuw artwork van de hoofdrolspeler, Frey Holland. Het nieuwe artwork toont heldin Frey met haar magische vermogens en levende armband, klaar voor de uitdagingen en beproevingen op haar pad, vastberaden om de mensen van Athia te redden en haar weg naar huis te vinden.

Forspoken is ontworpen voor de PS5 en zal de volledige kracht van deze console benutten als toonbeeld van Luminous Productions’ filosofie om een game-ervaring als nooit eerder te leveren door de nieuwste technologie met creativiteit te combineren. Forspoken verschijnt op 24 januari 2023 tegelijk voor PS5 en pc (via STEAM®, Epic Games Store of Microsoft Store), en is nu beschikbaar voor pre-orders. De Forspoken: In Tanta We Trust Story DLC verschijnt in de zomer van 2023.Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page