top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuwe trailer Outriders verschenen op de Game Awards

Tijdens The Game Awards heeft Square Enix vannacht een nieuwe trailer onthuld voor Outriders, , de spectaculaire RPG-shooter van People Can Fly. De nieuwe Game Awards-trailer laat spelers kennismaken met de Mantras of Survival – een gids die hen helpt te overleven als hyper-geëvolueerde mensen op de onherbergzame planeet Enoch, waar je alleen vooruitkomt door je eigen lot in eigen handen te nemen en agressief te denken.

Gebruik je krachten – Heers over het slagveld met vernietigende krachten. De cooldowns zijn kort en je krachten zijn bedoeld om vaak te gebruiken, dus vertrouw niet alleen op je kogels.


Kill om te genezen– Alle Outriders genezen door schade toe te brengen. Er zijn geen medkits, geneesmiddelen of herstellende krachten op Enoch. Agressie is de sleutel tot overleven en te vorderen in het hart van de strijd.


Cover is voor cowards – Dekking zal je niet redden in Outriders, je wint er hooguit wat tijd mee. Selecteer je krachtigste loadouts en duik achteloos in de strijd.


Denk agressief – Agressie is dé filosofie om te overleven. Op het slagveld van Enoch draait alles om zelfvertrouwen, en vormt een agressieve speelstijl een belangrijk ingrediënt voor succes.


De game verschijnt op 2 februari 2021 voor Pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page