top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuwe Tiny Tina's Wonderlands DLC Glutton's Gamble is nu beschikbaar

Vandaag hebben 2K en Gearbox Software de Glutton's Gamble DLC voor Tiny Tina's Wonderlands uitgebracht, beschikbaar voor individuele aankoop of als je de Season Pass* bezit. Bekijk de nieuwe trailer en bereid je voor op het monster in Vesper's tweede Mirror of Mystery. Imelda, de Sand Witch, ontketent haar nieuwste culinaire creatie: een drankje dat haar een vraatzuchtige eetlust en angstaanjagende kracht geeft.


Een uitdaging waar je meteen aan kunt beginnen Net als in de andere Mirrors of Mystery krijg je in Glutton's Gamble de kans om een moeilijkere dungeon te trotseren en loot van een hogere rang te verzamelen om je te helpen de main story uit te spelen. Je kunt je vaardigheden testen in deze pittige, herspeelbare uitdaging, terwijl Vesper het op zichzelf staande verhaal vertelt over de oorsprong van Imelda. Vesper en haar Mirrors of Mystery zijn te vinden in de Dreamveil Overlook, net buiten Brighthoof in de Overworld. De vijanden binnenin hebben een basislevel van 13, en schalen naar het level van je Fatemaker daarboven, waardoor de Mirrors of Mystery een waardige, herspeelbare uitdaging zijn, of je nu nog aan het begin staat van je Fatemaker's quest of als je jezelf hebt gesmeed in de vlammen van de moeilijkste Chaos Levels. Maar wees voorzichtig, want als je sterft in een Spiegel van Mysterie, word je uit het kijkglas getrapt; je zult opnieuw moeten beginnen als je Imelda wilt laten zien wie de baas is.

Vier weken van boss battles en nieuwe loot Gedurende drie opeenvolgende weken na de lancering van Glutton's Gamble, zal Imelda een nieuw drankje bereiden dat haar in een steeds vraatzuchtiger beest verandert. Bij elke steeds zwaardere vorm wordt nieuwe Legendarische uitrusting aan de buitentabel toegevoegd, zodat je een goede reden hebt om terug te komen voor een aantal rematches. Deze nieuwe items komen bovenop de vele nieuwe cosmetische items die je kunt verzamelen, of het nu gaat om willekeurige drops van vijanden in de Mirrors of Mystery, of om het draaien aan Vesper's Wheel of Fate met de Lost Souls die je tijdens je spiegeldimensiegevechten hebt verzameld. Een volledig schema van wanneer Imelda nieuwe, dodelijkere vormen aanneemt, vind je op de officiële website van de game. Je moet elke vorm opeenvolgend verslaan, zelfs als je Glutton's Gamble speelt nadat de eerste data zijn verstreken. Vesper onthult bij elke moeilijkheidsgraad een uniek inzicht in Imelda's motieven; versla ze alle vier om het volledige verhaal te horen. Toevoegingen aan endgame experience Als je Glutton's Gamble ten minste één keer kunt voltooien, worden de vijf unieke level-lay-outs en het Imelda-baasgevecht toegevoegd aan de Chaos Chamber-mogelijkheden voor nog meer endgame-dungeonvariatie. In combinatie met de wekelijkse mini-events en de wekelijkse Featured Runs die steeds aan Tiny Tina's Wonderlands worden toegevoegd, valt er veel te winnen door elke week Imelda's nieuwe vormen te verslaan. Veel succes met het verslaan van Imelda en haar ketel vol culinaire chaos!


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page