top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuwe Suicide Squad: Kill the Justice League ‘Insider’ gaat dieper in op gameplay en meer

Warner Bros. Games en DC hebben vandaag een gloednieuwe videoserie gepresenteerd die een diepere inkijk geeft op Suicide Squad: Kill the Justice League, de aankomende third-person actie-shooter die wordt ontwikkeld door Rocksteady Studios.


De eerste aflevering, getiteld ‘Suicide Squad Insider’, duikt in de belangrijkste gameplay-mechanismen van de game, verhalende elementen, Metropolis als open wereld en meer. Met inzicht en commentaar van leden van het Rocksteady-team verkent de video de rijke geschiedenis van karaktergedreven storytelling van de studio's, gecombineerd met een naadloze samensmelting van traversal en combat om van Suicide Squad: Kill the Justice League een unieke ervaring te maken.

Daarnaast besteedt aflevering 1 aandacht aan Metropolis, de uitgestrekte stad van morgen die tot leven wordt gebracht op een manier die nog niet eerder is vertoond en vol bekende DC-elementen zit om te ontdekken. Kijkers zullen ook cameo's zien van acteurs Tara Strong (stem van Harley Quinn), Scott Porter (stem van The Flash) en Nuufolau Joel Seanoa a.k.a Samoa Joe (stem van King Shark) die hun mening geven over hun personages en de verhaallijn van de game.


Bron: Game4Me


© Game4Me

bottom of page