top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuwe story trailer verschenen voor Marvel’s Guardians of the Galaxy

Eidos-Montréal heeft een nieuwe trailer uitgebracht die meer details levert over het buitenaardse, verhalende avontuur dat spelers wacht in Marvel’s Guardians of the Galaxy. Marvel’s Guardians of the Galaxy speelt zich af in de nasleep van een epische oorlog die bekend staat als de Galactic War en plaatst spelers in de jetboots van Peter Quill die zijn bende buitenbeentjes door de kosmos leidt op zoek naar glorie, rijkdom en een uitweg uit de problemen waar ze altijd weer in belanden.

In de nieuwe trailer worden Star-Lord, Drax, Gamora, Rocket en Groot door Grand Unifier Raker naar de Universal Church of Truth gebracht, waar de Guardians bij de mysterieuze Matriarch getuige zijn van een cult-achtig ritueel. Volgens Grand Unifier Raker wil de Matriarch een waarheid met hen delen - een waarheid die een einde aan alle verdriet en lijden zou kunnen maken. Zoals je van de Guardians mag verwachten, loopt alles vervolgens spectaculair in het honderd en slagen ze er op een of andere manier in het met de halve melkweg aan de stok te krijgen… Om het universum vervolgens te redden moeten ze tot het uiterste gaan en tonen wat ze werkelijk waard zijn.

In de video verschijnen ook enkele nieuwe personages, inclusief de Xandarian Worldmind, en ieders favoriete telepathische Russische ruimtehond, Cosmo. De actie in de trailer wordt versterkt door de achtergrondmuziek: een nieuwe track van de Star-Lord Band, getiteld “Space Riders (With No Names)” In het universum van Marvel’s Guardians of the Galaxy is Star-Lord de naam van Peter Quills favoriete rockband, wat hem inspireerde tot zijn iconische bijnaam. De game verschijnt 26 oktober voor PC en consoles.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page