top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuwe oktober-update voor EA SPORTS F1 22 inclusief het F2 2022-seizoen

Codemasters en EA voegen opnieuw een lading content toe aan EA SPORTS F1 22 middels verschillende updates vanaf 11 oktober. In de eerste update is een hoofdrol weggelegd voor F2 en het 2022 FIA Formula 2 World Championship. Spelers kunnen deelnemen aan het volledige F2-seizoen, dat uit 14 races bestaat, en kunnen het opnemen tegen onder andere Logan Sargeant, Jack Doohan en de onlangs gekroonde kampioen: Felipe Drugovich. Ook is F2 Sprint inbegrepen.


De populaire Mijn Team-modus uit F1 22 ziet ook een nieuwe content-drop tegemoet op 17 oktober met Mika Häkkinen* als nieuwste in-game Icon. De ‘Flying Finn’ heeft achtereenvolgens de wereldkampioenschappen in 1998 en 1999 gewonnen en is één van de meest gerespecteerde coureurs uit zijn generatie. Spelers die in het bezit zijn van de Champions Edition kunnen rivaliteiten uit het verleden opnieuw beleven door het op te nemen tegen andere in-game Icons, waaronder Michael Schumacher - wie door Häkkinen als zijn grootste rivaal wordt beschouwd.

Ter ere van de FORMULA 1 HONDA JAPANESE GRAND PRIX 2022 kunnen spelers de speciale Future Mode-livery van McLaren gratis downloaden om tijdelijk te gebruiken in de game. De Future Mode-livery is geïnspireerd door de futuristische en innovatieve landschappen van Singapore en Japan. In december wordt deze Future Mode-livery ook permanent toegevoegd aan F1 22 middels een gratis download.


Het F1®-seizoen verplaatst zich na Japan richting Amerika en daarom ontvangen alle spelers gratis op de Verenigde Staten-geïnspireerde content via een in-game bericht. Vanaf 17 oktober kunnen zij de ‘Stars and Stripes’-livery, een bijbehorende helm, matchend pak en handschoenen in dezelfde stijl toevoegen aan hun collectie, evenals de 'The Griddy' podium-celebration. Meer items voor customization zijn vrij te spelen door de 30 gratis en VIP-tiers van de Podium Pass Series 3 te doorlopen. Deze Podium Pass gaat live op 12 oktober.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Kommentit


bottom of page