• Game4Me

Nieuwe MultiVersus Cinematic Trailer onthult Tasmanian Devil, De IJzeren Reus en Velma

Warner Bros. Games heeft vandaag een nieuwe MultiVersus cinematic trailer vrijgegeven waarin Tasmanian Devil a.k.a. Taz (Looney Tunes), De IJzeren Reus (The Iron Giant) en Velma (Scooby-Doo) worden onthuld, die allemaal deel zullen uitmaken van het steeds groter wordende roster voor de free-to-play platform fighter videogame in ontwikkeling door Player First Games. De plezante trailer laat een epische clash van personages zien, met het uitzinnige gedrag van Taz in combinatie met de luchtvaardigheid van De IJzeren Reus, terwijl ook de scherpzinnige probleemoplosser Velma wordt bevestigd, terwijl ze de strijd aangaan met een groot aantal helden en persoonlijkheden, van Batman (DC) en Shaggy (Scooby-Doo) tot Bugs Bunny (Looney Tunes) en Arya Stark (Game of Thrones), en nog veel meer.

Vandaag is ook aangekondigd dat de MultiVersus Open Beta in juli 2022 zal verschijnen, en ook de officiële key art van MultiVersus werd onthuld.

Spelers kunnen zich nu registreren op MultiVersus.com voor een kans om deel te nemen aan de onlangs aangekondigde Closed Alpha, die deze week op 19 mei begint en loopt tot 27 mei. Let op, registratie garandeert geen toegang tot de test, aangezien de ruimte beperkt is. De Closed Alpha zal 15 speelbare personages bevatten, waaronder Taz en Velma; zeven verschillende kaarten, waaronder de Batcave (DC), Tree Fort (Adventure Time) en Scooby's Haunted Mansion (Scooby-Doo); en een verscheidenheid aan verschillende manieren om het spel te ervaren, waaronder de 2 vs. 2 teamgebaseerde coöperatieve modus, 1 vs. 1-wedstrijden, 4-speler free-for-all en The Lab (oefenmodus).


Bron: Persbericht


© Game4Me