• Game4Me

Nieuwe LEGO Star Wars: The Skywalker Saga-video toont de Dark Side van de Force

Warner Bros. Games, TT Games, de LEGO Group en Lucasfilm Games hebben vandaag 'Darkness is Rising' uitgebracht: een nieuwe trailer met schurken uit LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, dat op 5 april verschijnt op Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, Nintendo Switch en PC.


Van de grootste en visueel krachtigste LEGO Star Wars-game ooit, werpt de trailer een blik op de duistere kant van de Force met de grootste schurken uit de negen films van de saga. Spelers worden verleid om zich aan te sluiten bij de duistere kant door een aantal beruchte schurken, waaronder Keizer Palpatine, wiens schaduw alom aanwezig is in de saga. Palpatine kan bliksemstralen afvuren vanuit zijn vingertoppen en is extreem gevaarlijk en dreigend.

Generaal Grievous, een spichtige, vierarmige droid, is vooral bekend om zijn sterke aanwezigheid en vaardigheid in het hanteren van vier lichtzwaarden tegelijk. Darth Maul is een geduchte krijger van de duistere kant. Kylo Ren bewondert zijn voorgangers en hanteert meestelijk een intimiderend, gekruisd lichtzwaard. Boba Fett is de legendarische premiejager. En, uiteraard Darth Vader, met zijn afschrikwekkende verschijning, brute bewegingen en ambitie om het sterrenstelsel te overheersen. Dit zijn slechts enkele van de vele schurken die je tegenkomt tijdens je reis door het sterrenstelsel.


Bron: Persbericht


© Game4Me