top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuwe gratis update brengt jaren '50 Horrorstijl-outfits naar The Quarry

Gisteren hebben 2K en Supermassive Games een nieuwe DLC uitgebracht voor The Quarry, net op tijd voor Halloween. De DLC brengt een make-over naar de karakters uit de game, gebaseerd op de klassieke horrorstijl van de jaren '50. Deze toevoeging komt samen met een nieuwe trailer en poster die beide geïnspireerd zijn door deze stijl. Ervaar hoe een groep van negen tienerbegeleiders op de laatste dag van het zomerkamp in Hackett's Quarry stranden en proberen te ontsnappen aan de verschrikkingen die ze in een nieuw tijdperk tegenkomen. De '50s Throwback Character Outfit DLC is nu beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows pc via Steam.



Nieuwe en terugkerende spelers die deze nieuwe in-game outfits willen dragen, kunnen ze gratis claimen tot 19:00 CEST op 1 november 2022. Na die tijd is de 50s Throwback Character Outfit DLC individueel te koop voor € 4,99.


Spelers die de must-play, must-see tiener-horror entertainment ervaring van The Quarry willen proberen kunnen ook een voorproefje krijgen van wat hen te wachten staat met de Gratis Proefversie, beschikbaar op PlayStation, Xbox en Steam. De Gratis Proefversie kan ook worden gebruikt om te genieten van multiplayer via de Wolf Pack Mode, waarbij een speler die The Quarry bezit maximaal zeven andere vrienden met toegang tot de game kan uitnodigen om een verhaal te creëren dat door de hele groep is gemaakt. Of je nu een nieuwe speler bent of nog bezig bent met het verkennen van de vele mogelijkheden binnen het verhaal, nu is het perfecte moment om in de game te springen. The Quarry: Standard Edition is namelijk nu met 40% korting verkrijgbaar op Xbox One, Xbox Series X|S en Windows pc via Steam.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page