top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuwe gameplayvideo van Hogwarts Legacy verkent de open wereld

Warner Bros. Games en Avalanche Software hebben vandaag nieuwe gameplayvideo's onthuld voor Hogwarts Legacy, het aankomende open-wereld, actierollenspel dat op 10 februari 2023 lanceert. De gameplayvideo's geven een kijkje in de open wereld buiten Zweinstein via bezemvlucht, en werpen een diepere blik op gevechten in de Dark Arts Battle Arena en de personalisatie in de Room of Requirement.


In het eerste deel van de gameplay vliegt de speler, een leerling van Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry in de late jaren 1800, met zijn bezem laag over de open wereld. Vliegend boven de Schotse Highlands landt de speler om een gehucht te verkennen, waar hij verschillende heksen en tovenaars kan ontmoeten en kan deelnemen aan quests. De speler bestijgt vervolgens een Onyx Hippogriff (een Hippogriff-variant exclusief voor pre-orders) om het landschap te doorkruisen als het winter wordt en het land bedekt is met sneeuw.

In een uitgebreidere kijk op het gevechtssysteem loopt de speler, met de Dark Arts-cosmeticaset aan, door het Verboden Bos voordat hij op een Thestral naar de Dark Arts Battle Arena rijdt. De Dark Arts cosmeticaset, Thestral Mount en Dark Arts Battle Arena zijn exclusief verkrijgbaar in de Hogwarts Legacy Deluxe Edition of in-game te koop in het Dark Arts Pack. De speler spreekt onmiddellijk een Avada Kedavra-spreuk uit om de gezondheidsbalk van de vijand direct naar nul te laten gaan. Hulpmiddelen zoals drankjes en planten uit de Room of Requirement kan de speler meenemen in het gevecht om vijanden efficiënter te verslaan.


In de laatste video bezoekt de speler de Room of Requirement. De hele ruimte kan worden gepersonaliseerd en de architectuur kan worden veranderd als de speler voorwerpen in de ruimte tovert. Bezweringen kunnen gevonden worden bij Tomes en Scrolls in Hogsmeade of als beloning ontvangen worden voor het voltooien van verschillende activiteiten in het spel.


Gebruiksvoorwerpen zoals plantenpotten en brouwstations kunnen ook worden aangepast. In de loop van het spel kan de speler het Weefgetouw toveren, waarmee hij zijn uitrusting kan aanpassen en magische eigenschappen kan toevoegen. En tot slot loopt de speler naar het Vivarium waar magische beesten worden verzorgd. Een Graphorn, Niffler, Kneazle en Mooncalf worden getoond. Door een beest te aaien en te voeren, geven ze de speler de magische ingrediënten die nodig zijn om hun uitrusting aan te passen en te upgraden. Er is ook een speelgoedkist beschikbaar om met de beesten te spelen en spelers kunnen de beesten individuele namen geven.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page