top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuwe gameplay-trailer van Immortals of Aveum onthuld

Electronic Arts en Ascendant Studios hebben gisteravond tijdens de PlayStation Showcase-livestream een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht voor Immortals of Aveum, de singleplayer first-person magic shooter die vanaf 20 juli verkrijgbaar is. Deze spannende nieuwe trailer onthult meer over de epische strijd van Jak en de Order of the Immortals tijdens de Everwar tegen Sandrakk, de krijgsheer van Rasharn en zijn pantheon van kwaadaardige battle mages.

Spelers komen tijdens het spelen van Immortals of Aveum verschillende soorten vijanden tegen, elk met hun eigen unieke vaardigheden en zwakheden. Van legioenen battle mages en krachtige bosses tot angstaanjagende fantasiebeesten & constructies, de game belooft uitdagende gevechten en epische ontmoetingen die de vaardigheden van zelfs de meest bekwame spelers op de proef stellen. Magie vormt de kern van zowel de aanval als verdediging tegen deze vijanden. Spelers die creatief gebruik maken van alle drie de kleuren magie in de game, worden het meest beloond.


Immortals of Aveum is vanaf 20 juli verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA App, Steam en Epic Games Store.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page