top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuwe features scheuren voorbij in F1 22 Gameplay Features-trailer

Vandaag hebben Codemasters en EA de gameplayfeatures getoond die spelers kunnen verwachten als F1 22 wereldwijd wordt uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en PC op 1 juli. Het raceweekend is volledig opnieuw vormgegeven en brengt extra spanning met zich mee vanaf het moment dat de coureurs het circuit betreden voor het 2022 FIA Formula One World Championship. Spelers krijgen controle over de revolutionaire auto’s van dit seizoen met verbeterde physics en vernieuwde aerodynamica. Daarnaast kunnen zij F1 Sprint ervaren en meeslepende momenten tijdens de racedag beleven in de vorm van formation laps, safety car-momenten en pitstops. De Pirelli Hot Lap met acht supercars voegt een nieuwe dimensie toe aan de circuits van dit seizoen, waaronder updates in Spanje, Australië en Abu Dhabi, en het debuut van de FORMULA 1 CRYPTO.COM MIAMI GRAND PRIX.





Om nieuwe spelers op weg te helpen heeft Codemasters Adaptive AI aan F1 22 toegevoegd. Deze feature zorgt ervoor dat de race-ervaring wordt aangepast naar het niveau van de speler, waardoor deze altijd competitief kan racen ongeacht zijn ervaring in de game. Dankzij de toevoeging van accessible handling hebben spelers de mogelijkheid om verschillende complexe elementen van het racen weg te halen en de moeilijkheidsgraad tegen het einde van de race weer op te schroeven. Het verbeterde Practice Programs moedigt spelers aan om circuits beter te leren kennen met behulp van verbeterde visuals op de baan. Zo worden zij geholpen bij het neerzetten van nog betere rondetijden om uiteindelijk een plek op het podium te bemachtigen.


Spelers die de F1 22 Champions Edition aanschaffen ontvangen nieuwe Mijn Team-Icons: Jacques Villeneuve, Mark Webber en Nico Hülkenberg. Daarnaast bevat deze editie twee bestuurbare safety cars om te gebruiken in Time Trial: de Mercedes-AMG GT Black Series en de Aston Martin Vantage. Dankzij de verbeterde user interface is het eenvoudiger geworden om te navigeren en de visuals die een authentieke uitzending nabootsen zijn van een update voorzien, inclusief podium-sequenties en videowalls van coureurs. .


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page