top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuwe en unieke live-action mystery-adventure game The Centennial Case: A Shijima Story is uit

Square Enix en videogame-ontwikkelaar h.a.n.d., Inc. lanceren vandaag The Centennial Case: A Shijima Story, een meeslepende live-action mystery-adventure game voor PS5, PS4, Nintendo Switch en PC.


Het verhaal draait om de noodlottige Shijima-familie, die gedurende de afgelopen eeuw te maken kreeg met een reeks onverklaarbare sterfgevallen in hun familie. Yasuhito Tachibana, producer van de Netflix-serie The Naked Director, werkte aan de game als cinematograaf en scenarioregisseur, om de visuele verhaalvertelling naar een hoger niveau te tillen met hoogwaardige cinematografie en spectaculaire live-action.

Als de mystery-romanschrijver Haruka Kagami moeten spelers hun logisch denkvermogen gebruiken om de waarheid te ontdekken achter vier moordzaken die de afgelopen honderd jaar in het Shijima-huishouden plaatsvonden. Verdiep je in een authentiek traditioneel Japans verhaal, reis door verschillende periodes van Japan en verzamel in elk tijdperk informatie om de waarheid te ontdekken en een oud geheim te ontrafelen.


Het hoofdpersonage van The Centennial Case: A Shijima Story is Haruka Kagami, gespeeld door Nanami Sakuraba, met Yuta Hiraoka als Eiji Shijima, de tweede zoon van de Shijima-familie die terugkeert naar huis om te helpen het mysterie achter zijn noodlottige familie te ontrafelen. Een cast van getalenteerde Japanse acteurs brengt dit raadselachtige Japanse avontuur tot leven met diverse interessante personages in elk tijdperk.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page