top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuwe Back 4 Blood gameplay-trailer onthuld

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben gisteren een nieuwe Back 4 Blood gameplay-trailer uitgebracht tijdens het digitale event Summer Game Fest Kickoff Live! en bevestigd dat de aanstaande Back 4 Blood open bèta zal beginnen met een Early Access-gedeelte van 5 tot 9 augustus voor iedereen die de game pre-ordert. De open bèta zal verdergaan van 12 tot 16 augustus voor alle spelers. Beide delen van de open bèta zullen beschikbaar zijn voor Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4 en PC, met ondersteuning voor crossplay en cross-gen.


Daarnaast zal de Back 4 Blood E3 2021 PvP-showcase plaatsvinden op 13 juni om 23.00 uur, waarbij je meer te weten komt over het nieuwe PvP (player versus player) speltype in de game. Kijk mee op de officiële Back 4 Blood-kanalen op Twitch, YouTube of Facebook om de aanstaande gameplayonthulling te bekijken, plus een gesprek met Turtle Rock Studios.

Back 4 Blood is een coöperatieve first-person zombie-shooter van de makers van de veelgeprezen Left 4 Dead-franchise en bevat spannende, dynamische moment-to-moment-gameplay en zeer diverse en aanpasbare actie waar spelers geen genoeg van kunnen krijgen. Het Back 4 Blood-verhaal speelt zich af na een rampzalige uitbraak van de parasitaire Devil Worm, die het grotendeel van de mensheid heeft besmet of gedood. Gehard door afschuwelijke gebeurtenissen en vastberaden om te vechten voor de overblijfselen van de mensheid, heeft een groep van apocalyps-veteranen zich verenigd om het op te nemen tegen de besmette Ridden en de wereld te redden.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page