top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nieuw horror mystery-adventure PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo onthuld

Square Enix presenteert PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo, een nieuw, bovennatuurlijk mystery-adventure voor één speler, dat tot leven wordt gewekt in de stijl van een 2D visual novel. Deze game verschijnt op 9 maart voor Nintendo Switch en op 8 maart voor pc via Steam.

PARANORMASIGHT: The Seven Mysteries of Honjo speelt tijdens de Showa Period (1926-89) in Tokio’s Sumida City, Honjo. Deze gelaagde verzameling huiveringwekkende spookverhalen draait om verschillende hoofdrolspelers die de “power of curses” bezitten. Spelers moeten vanuit de verschillende perspectieven van deze personages de mysteriën van Honjo onderzoeken. Overdag verkennen spelers de mysterieuze gebieden van de stad, waar ze puzzels kraken en nieuwe aanwijzingen vinden die hen helpen de mysteriën achter de zeven dodelijke vloeken te ontrafelen. Als de nacht valt, worden ze jager of prooi van andere vloekdragers. Tijdens deze bovennatuurlijke beproeving moeten spelers hun eigen krachten leren beheersen en tegelijk voorkomen dat ze het slachtoffer worden van de paranormale krachten waar anderen over beschikken.


Spelers reizen in de game door de griezelige steegjes van Honjo en kunnen in sommige gebieden genieten van ambient, panoramische uitzichten op Sumida City, die allemaal in werkelijke omgevingen zijn opgenomen met een 360-degree-camera en volledige medewerking van de Sumida City Tourism Division, het plaatselijke museum, de toeristenbond en de plaatselijke bevolking.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page