top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nier Replicant Ver.1.22474487139… wordt nu losgelaten op het grote publiek

Bron: Persbericht

Square Enix maakt bekend dat NieR Replicant ver.1.22474487139..., de hervertelling van NieR Replicant voor moderne consoles, nu verkrijgbaar is voor PS4, PC en Xbox One.Zowel fans van de NieR-serie als nieuwkomers zullen genieten van deze verbeterde versie van NieR Replicant die spelers onderdompelt in een duistere, apocalyptische wereld met volledig geremasterde graphics, verbeterde gevechten en gameplay, een opnieuw opgenomen soundtrack en nieuwe ingesproken dialogen. De game bevat ook gloednieuwe content, extra dungeons, kostuums en meer, inclusief:

  • Extra Episode – De nieuwe episode heet “Mermaid”, gaat over een schipbreuk en een klein meisje, en laat spelers genieten van een nieuw scenario met een spectaculair eindbaasgevecht.

  • Extra dungeons uit “15 Nightmares” – Deze content verscheen eerder als downloadbare content voor de originele release in Japan en is vergelijkbaar met "The World of Recycled Vessel" in het Westen. De content daagt spelers uit om een reeks dungeons te overwinnen in de wereld van het “Recycled Vessel”. Door de dungeons te voltooien, ontgrendelen spelers diverse wapens en kostuums, "Kabuki" en "Samurai." Nadat je een van de kostuums hebt verkregen, kun je via het optiemenu vijandelijke kogels het uiterlijk van Emils gezicht geven.

  • Soundtrack van NieR:Automata – Na de eerste playthrough krijgen spelers de optie om de achtergrondmuziek te veranderen naar bepaalde tracks uit het hooggeprezen NieR:Automata.

  • Gaststerren uit NieR:Automata – De Engelse en Japanse stemacteurs van 2B en 9S zijn ook in de game opgenomen.

Naast de kostuums die spelers kunnen ontgrendelen via "15 Nightmares", kunnen spelers vanaf de lancering een gratis "4 YoRHa" -kostuumpakket downloaden om de kostuums en wapens van hun personage te verwisselen met geliefde designs uit NieR: Automata, inclusief 9S, 2B en A2.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page