top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

New Tales from the Borderlands toont eerste blik op uitgebreide gameplay

Tijdens de Gearbox Showcase op PAX West onthulden 2K en Gearbox Software een eerste blik op uitgebreide gameplay voor New Tales from the Borderlands, een standalone, keuzegebaseerd interactief verhalend avontuur dat zich afspeelt in het Borderlands-universum. De onthulling kwam samen met een spannende personagetrailer, die een diepere kijk geeft op de drie sympathieke losers die spelers tijdens hun avonturen zullen besturen.


New Tales from the Borderlands is ontwikkeld door Gearbox Software, die samenwerkte met belangrijke oud-studenten van het oorspronkelijke Telltale Games verhalenteam om het geheel nieuwe verhaal te maken. Deze spirituele opvolger gaat verder met hetzelfde gedurfde gevoel voor avontuur en storytelling met een standalone verhaal vol hartverwarmende emotie, een nieuwe cast en klassieke Borderlands-humor.





Uitgebreide blik op gameplay In de onlangs onthulde gameplaybeelden krijgen fans een eerste voorproefje van het diepe, rauwe cinematografische avontuur waarin de meedogenloze bedrijven van de Borderlands, krachtige universumveranderende Vault-technologie en drie gewone burgers met elkaar in botsing komen. Hoogtepunten zijn onder andere:

  • Iedere keuze telt. Elke keuze die je maakt kan van invloed zijn op hoe je verhaal zich ontvouwt, vaak op onverwachte manieren. Alleen door de game te spelen, zul je volledig begrijpen hoe jouw beslissingen Borderlands kunnen veranderen;

  • Impact van Quick Time Events. Slagen of falen in QTE's heeft een tastbare impact op je avontuur, soms leidt het tot een voortijdig einde en andere keren geeft het je verhaal een onverwachte wending;

  • Meeslepende beelden. Naast verbluffende omgevingen maakt New Tales from the Borderlands gebruik van sterk verbeterde bewegingen en gezichtsanimaties, waarbij voor het eerst in een Borderlands-titel gebruik wordt gemaakt van performance capture en facial mapping-technologie.

Drie sympathieke losers

Wie meer wil weten over de hoofdrolspelers van New Tales from the Borderlands kan terecht bij de nieuwe karaktertrailer, met de altruïstische wetenschapper Anu, haar ambitieuze, "streetwise" broer Octavio en de woeste, frogurt-gooiende Fran.




Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page