top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Neem vanaf 27 juli deel aan de Reaper's Game wanneer Neo: The World Ends with You lanceert

Square Enix maakt vandaag bekend dat de action role-playing game NEO: The World Ends with You op 27 juli verschijnt voor PS4 en Switch. Daarnaast is bevestigd dat later deze zomer in de Epic Games Store een PC-versie verschijnt. Pre-orders voor fysieke en digitale versies voor de PS4 en de fysieke versie voor Switch zijn vanaf vandaag beschikbaar.

In het langverwachte vervolg op de RPG-klassieker The World Ends with You verkent de held Rindo het hart van Tokio om de mysteriën te ontrafelen achter de sinistere “Reapers’ Game,” een dodelijk spel waaraan hij gedwongen deel moet nemen. De nieuwe trailer die vandaag verscheen toont een introductie van de nieuwe personages, een levendig en modieus uitrustingssysteem, het hyperstijlvolle gevechtssysteem en meer.


NEO: The World Ends with You combineert een prachtig, in anime-stijl vormgegeven Shibuya met flitsende gameplay, een knallende soundtrack van Takeharu Ishimoto (THRILL Inc.), en een intrigerend verhaal voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens het verkennen van de omgevingen kunnen spelers genieten van de lichten, geluiden en cultuur van het levendige Tokio en samen met bondgenoten tegen monsters strijden. Door missies te voltooien leren spelers steeds meer over de “Reapers’ Game” die ze moeten spelen en kunnen ze proberen aan dit dodelijke spel te ontsnappen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page