top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Neem een kijkje achter de schermen van de originele soundtrack van Gangs of Sherwood

Met nog één week te gaan voor de release van hun co-op action-adventure game Gangs of Sherwood, delen NACON en Appeal Studios met plezier een nieuwe video over de originele soundtrack van de game. De game verschijnt op 30 november voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc (Epic Games Store, Steam).


In deze nieuwe video vertelt Markus Zierhofer, de componist van Gangs of Sherwood, over de inspiratiebronnen voor de originele soundtrack van de game. In lijn met de wereld van Gangs of Sherwood, levert de muziek van de game een science-fiction-sfeer waarin middeleeuwse en moderne aspecten samengaan.



Gangs of Sherwood is een story-driven co-op action-adventure game voor 1 tot 4 spelers met snelle gameplay en een hoge herspeelwaarde in een nieuwe versie van de wereld uit de legendes van Robin Hood. Dankzij de krachten van de Philosopher's Stone, beschikken de legers van de Sheriff van Nottingham over ongekende macht, waarmee ze de mensen van Engeland harder dan ooit onderdrukken. In deze unieke science-fantasy-versie van de Robin Hood-legende kunnen spelers genieten van explosieve gevechten, spectaculaire combo’s, en co-op gameplay voor fans van epische gevechten en uitdagingen in verbluffende omgevingen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page