top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Need for Speed Unbound werkt samen met modemerken van over de hele wereld

In de drukke straten van Lakeshore is stijl niet alleen een gevoel, maar ook een manier van leven. Need for Speed Unbound geeft het hart van de franchise nog meer energie en flair via een reeks samenwerkingen tussen EA, Criterion Games en de meest invloedrijke modemerken ter wereld. Voorbeelden hiervan zijn Palace Skateboards, Versace, Puma, Namilia, Danielle Guizio, ALPHA Industries, AWGE, Born x Raised, Brain Dead, Champion, EDWIN, FILA, GCDS, KHRISJOY, MKI MIYUKI ZOKU, NAPAPIJIRI en Vans. Al deze merken brengen hun visie tot leven in Need for Speed Unbound, dat vanaf 2 december wereldwijd verkrijgbaar is.

Palace, Versace, Puma, Namilia en Danielle Guizio brengen hun iconische merken naar Need for Speed Unbound via geavanceerde stijlen die verder gaan dan enkel een licentie:

  • Palace: Voor de trendsetters die door de straten van Lakeshore City racen, is er een unieke editie gemaakt in samenwerking met Palace Skateboards. De Need for Speed Unbound Palace Edition biedt een verscheidenheid aan getunede wagens, uitrustingen en stickers waarmee spelers hun wagens en de outfits van hun personages op kunnen leuken.

  • Versace: Het iconische modehuis introduceert haar prestigieuze stijl in Need for Speed Unbound via een rivaal in de game genaamd Medusa. Zij brengt zowel de rebelse energie als de glitter en glamour van Versace tot leven in de vorm van een ware straatcoureur. Dit gaat gepaard met 10 in-game-kledingstukken, variërend van jassen tot sneakers.

  • Puma: Als jarenlange partner van de Need for Speed-franchise en belichaming van de slogan 'Forever Faster', zorgt Puma voor snelheid met haar in-game rivaliserende coureur Chase die in een speciale Porsche 911 GT3 RS met Puma-wrap rijdt. Spelers kunnen 13 andere exclusieve in-game-items van Puma in handen krijgen, waaronder een trainingsbroek, hoodie en jas. Op een later tijdstip is er ook een speciale Puma x Need for Speed Unbound-capsulecollectie van schoenen en kleding in de echte wereld verkrijgbaar.

  • Namilia: Namilia introduceert een selectie van zes in-game-items, variërend van jassen tot korsetten. Allemaal gedreven door de revolutionaire geest van jongerencultuur en een ode aan vrijheid en eigen identiteit. De Namila x NFS-capsulecollectie bevat exclusieve uitrustingen die worden onthuld naarmate de lancering van de game nadert.

  • Danielle Guizio: GUIZIO, een luxemerk dat de subculturen van New York City vertegenwoordigt, introduceert de in-game-rivaal Harlow die haar stempel drukt in een speciale, op maat gemaakte Chevrolet Corvette Stingray met de iconische motieven van het merk. Spelers kunnen ook vijf exclusieve in-game-GUIZIO-kledingitems scoren uit de collectie met confectiekleding.

Daarnaast kunnen spelers hun personages voorzien van uitrustingen van ALPHA Industries, AWGE, Born x Raised, Brain Dead, Champion, EDWIN, FILA, GCDS, KHRISJOY, MKI MIYUKI ZOKU, NAPAPIJIRI, Vans en nog veel meer.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page