• Game4Me

NBA SuperCard viert NBA Playoffs met nieuwe, opwindende content die vandaag beschikbaar is

2K kondigde vandaag een reeks updates aan voor NBA SuperCard, de kaartspelgame van Cat Daddy Games, waaronder het debuut van de nieuwe Onyx-kaarten tier, nieuwe gamemodes, thema's en meer. De nieuwe Onyx-kaarten tier bevat tientallen huidige NBA- en WNBA-sterren, zoals Kevin Durant, Anthony Davis, Russell Westbrook, Candace Parker en Diana Taurasi, en introduceert de allereerste kaarten voor NBA-legendes als Kareem Abdul-Jabbar en Julius Erving. Naast de nieuwe kaartenreeks introduceert NBA SuperCard nieuwe gamemodes en ervaringen voor spelers, waaronder:

  • Een nieuwe PVP-mode, waarin spelers meedoen aan Head to Head in de PVP-cycle.

  • Nieuw speltype King of the Hill, dat lijkt op Royal Rumble uit WWE SuperCard.

  • Tijdelijk Road Trip-evenement dat vanaf 30 juni afwisselt met Court Domination en Gauntlet.Van 1 juni tot het einde van de NBA Finals kunnen spelers genieten van de Playoff fusion-ervaring die bestaat uit:

  • De krachtigste kaarten in het spel tot nu toe, aangevoerd door Onyx Kawhi Leonard en Kyrie Irving.

  • Gratis store pack met Sapphire Ben Simmons en extra beloningen.

  • Op 29 juni wordt er een nieuwe kaart toegevoegd aan de Playoffs-verzameling voor elk team dat de tweede ronde heeft gehaald, en op 6 juli worden drie extra kaarten toegevoegd voor elk team dat de NBA Finals haalt. Hiermee krijgen deze teams een volledige ploeg van vijf kaarten.

Vanaf 15 juni komt er een nieuwe set kaarten met een speciale editie in de vorm van de Summer Tier. Bovendien kunnen nieuwe spelers meteen in actie komen met een Sapphire Playoffs-thema Ben Simmons, 1.000 SuperCoins en 200 Credits door tussen 1 juni en 21 juni lid te worden.


Bron: Persbericht


© Game4Me