top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

NBA 2K24 onthult zijn nieuwe gameplay elementen

Vandaag heeft 2K Games nieuwe gameplay elementen onthuld die van NBA 2K24 een betere game moet maken dan zijn voorgangers. Van intuïtieve aanvallen tot skill-based verdediging over takeovers en meer...




  • Intuitive offense: Schieten en dribbelen moeten simpeler en intuïtiever als ooit tevoren aanvoelen, zodat elke speler, ongeacht hoe goed hij was in vorige games, kan uitblinken op de court. De moves zijn aangepast om in elke moeilijkheidsgraad mooi uit de verf te komen en betere dribbels moeten spelers helpen om meer ruimte te creëren voor betere shots.

  • Skill-based defense: Counters worden belangrijk in NBA 2K24. Het verdedigen van de perimeter en de paint zijn effectiever en belonen spelers die goed anticiperen en het spel goed lezen.

  • Adrenaline Boosts: Deze zijn opnieuw herbekeken om zowel de verdediging als aanval interessanter te maken. Elite basketbalspelers zullen meer vrijheid hebben om kansen te creëren, terwijl goeie verdedigers een negatieve impact kunnen hebben op shooters door ball handlers te blokkeren.

  • Coach with ease: 2K Smart Play is terug om spelers te helpen hun verdediging, aanval en coaching op punt te stellen zodat plays gemakkelijk gegeven kunnen worden. Je kan uit 16 voorkeursaanvallen kiezen, gaande van full plays, over isolations tot give-and-gos

  • Takeovers: Ook Takeovers zijn terug, maar met een twist. Als de takeover meter vol is, kan je kiezen om ofwel Finishing, Shooting, Playmaking, Physical of Defense abilities te activeren.

Binnenkort komt 2K Games met meer details, met hun befaamde Courtside reports.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page