top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

NBA 2K23 Seizoen 2: kruip in het zadel voor het Wilde Westen vanaf 14 oktober

Vandaag onthulde 2K dat NBA 2K23 Seizoen 2, met nieuwe content voor MyCAREER, MyTEAM en The W die fans in Halloweenstemming brengt, aanstaande vrijdag van start gaat. Grammy Award winnende multi-platina hip-hop artiest J. Cole selecteert 20 tracks voor Season 2 en introduceert nieuwe Dreamville kleding.





In NBA 2K23 Seizoen 2 volgen spelers Phoenix Suns' Devin Booker vanuit de zinderende hitte van Phoenix door het Wilde Westen, in de hoop goud te vinden bij het verdienen van de Larry O'Brien Trofee, waarbij ze teams als de regerend kampioenen, de Golden State Warriors, uitdagen. Meer updates:

  • MyCAREER-uitbreidingen omvatten een Trick-or-Treating-avond en meer spookachtige evenementen in The City en de G.O.A.T.-boot, een nieuwe rechtbank en artwork, en een speciale skeletoutfit en een Jabbawockeez-outfit als beloning voor Level 40.

  • MyTEAM biedt nieuwe beloningen, evenementen, momenten en de allereerste Dark Matter-kaarten. Spelers kunnen in het spel springen om nieuwe Moment Agenda's en hun beloningen te ervaren na opvallende NBA-prestaties, samen met meer wekelijkse content via de Moments Rewind groep in de Skill Challenges sectie. Er zijn ook meer manieren om Trophy Case-collecties te voltooien, vernieuwde thema's voor seizoenskaarten, en de mogelijkheid om een opvallende opstelling te maken met de Devin Booker Level 40-beloning die beschikbaar is als Pink Diamond en die zijn schietkunsten, scorend vermogen en allround spelplezier laat zien.

  • The W* toevoegingen omvatten geheel nieuwe uitdagingen, Community beloningen zoals Los Angeles Sparks Heroine Shorts, en wekelijkse The W Online beloningen zoals een Tamika Catchings Coach Card. Dit jaar rolt NBA 2K23 60 WNBA-spelershirts uit in de City en de G.O.A.T Boat in MyCAREER. Seizoen 2 begint met het 2022 WNBA Championship duo, Las Vegas Aces Chelsea Grey en A'ja Wilson, samen met Minnesota Lynx franchise spelers Sylvia Fowles en Ariel Powers, en Connecticut Sun standouts Jonquel Jones en Alyssa Thomas.

  • 2K Beats introduceert een aantal spannende nieuwe muziek toevoegingen, waaronder een gecureerde afspeellijst met 20 tracks van DREAMER cover ster J. Cole, en de mogelijkheid voor NBA 2K23 spelers om te luisteren naar exclusieve in-game debuten van nieuwe tracks gedurende dit seizoen door Dave East, A Boogie Wit Da Hoodie, en Connie Diiamond feat. Dame D.O.L.L.A. in afwachting van hun volledige releases op streaming platforms. Daarnaast roept Season 2 de community op om hun eigen talent te laten zien met de eerste editie van de NBA 2K Producer Series met een beat van Grammy Award-winnende producer BoogzDaBeast. Spelers kunnen hun eigen verses opnemen over de beat terwijl ze de game spelen en deze delen op sociale media.

Bron: Persbericht


© Game4Me


bottom of page