top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

NBA 2K22 Seizoen 3: 'Iced Out' begint op 3 december

2K heeft vandaag een gedetailleerde blik geworpen op seizoen 3 dat aanstaande vrijdag verschijnt in NBA 2K22. Ervaar het gloednieuwe speltype Clutch Time in MyTEAM, samen met nieuwe muziek die is toegevoegd aan de soundtrack in samenwerking met Def Jam Recordings - waaronder "Lose My Cool", het gloednieuwe nummer van 070 Shake featuring NLE Choppa - en heel veel nieuwe content en seizoensupdates voor de speltypen MyCAREER, MyTEAM en The W*.

NBA 2K22 Season 3: 'Iced Out' richt zich op het clutchen en laat zien hoe Damian Lillard in elke situatie onaangedaan kan blijven en de concurrentie kan bedelven met enkele van de koelste game-winning shots uit de NBA-geschiedenis. In Seizoen 3 kunnen spelers hun innerlijke Dame kanaliseren en het volgende ervaren:



MyCAREER brengt spelers naar de Rooftops in the City*, waar ze het op het Rooftop Court van elke Affiliation tegen elite-competitie opnemen. Door alle Affiliation courts te verslaan (acht wedstrijden per Affiliation), kunnen spelers een speciale gordel verdienen. Extra updates zijn onder andere nieuwe beloningen, de Animated Iced Out Bundle als een level 40-beloning, een winterse cosmetische update, en nog veel meer; MyTEAM introduceert Clutch Time, een geheel nieuw multiplayerspeltype in het Pink Diamond Plaza, waar spelers vierpuntsslagen en snel spel kunnen ervaren, ontworpen om driepuntsspecialisten te belonen; The W*-toevoegingen omvatten vier niveaus van nieuwe beloningen, samen met nieuwe iconische contactpersonen om van te leren, zoals Lisa Leslie, een van de grootste basketbalspeelsters die ooit op het hardwood heeft gespeeld, en voormalig All-Star DeLisha Milton-Jones, die 17 jaar WNBA-ervaring met zich meebrengt; 'First Fridays' bevatten dit seizoen een aantal van de heetste tracks van zowel opkomende als gevestigde iconen bij Def Jam Recordings, waaronder Kendra Jae, Saint Bodhi, Bino Rideaux en meer. Check de nieuwste muziek in de game op de soundtrack en bij Club 2K.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page