top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

NBA 2K22 Seasons: Met nieuwe levels, beloningen en 'First Fridays'

2K onthulde vandaag een gedetailleerde blik op Seasons voor NBA 2K22, dat voor het eerst in de serie beschikbaar zal zijn in meerdere speltypen. Spelers kunnen levelen in de City*, Neighborhood en meer om beloningen in te wisselen zonder extra kosten na het bereiken van elk nieuw Seasons level.





Bovendien is NBA 2K22 Seasons nu ook beschikbaar in MyCAREER, MyTEAM en The W Online*, waar spelers:

  • Toegang krijgen tot nieuwe content en beloningen verdienen door gewoon te spelen, zonder extra kosten, met elke zes weken een nieuw Season;

  • Genieten van nieuwe muziek via "First Fridays", waarbij gedurende het Season elke vrijdag nieuwe nummers aan de soundtrack worden toegevoegd. Daarnaast zullen gloednieuwe samenwerkingen met enkele van de meest opmerkelijke muzieklabels ter wereld - Columbia Records, Def Jam Recordings, Low Profile/Casual Records, Ninja Tune, en Warner records - zullen muziek bieden van zowel opkomende artiesten als wereldberoemde muzikanten;

  • MyPLAYERs kunnen de strijd aangaan in The W Online* met nieuwe Season beloningen, zoals kledingbundels, badges, nagellak en nog veel meer. De beloningen worden aan het begin van elk nieuw Season bijgewerkt en vernieuwd.

Season 1 van NBA 2K22 zit boordevol nieuwe manieren om de City en de Neighborhood te verkennen, populaire nummers en hits, nieuwe kledingstukken en nog veel meer. Voor meer details over Seasons in NBA 2K22 kun je terecht bij het laatste Courtside Report.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page