top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

NBA 2K21 Arcade Edition is vanaf nu beschikbaar op Apple Arcade

2K heeft aangekondigd dat de NBA 2K21 Arcade Edition nu beschikbaar is op Apple Arcade. Deze editie bezorgt spelers een geheel nieuwe basketbalsimulatiegame-ervaring op Apple's videogame subscription service, beschikbaar op iPhone, iPad, Apple TV en Mac-apparaten. NBA 2K21 Arcade Edition biedt een unieke basketbalervaring en is gemaakt met een graphics engine die zorgt voor indrukwekkende gameplay resolutie op Apple-apparaten, maar ook voor aanzienlijk verbeterde visuals, AI en animaties.Spelers kunnen de spanning ervaren die hun favoriete NBA-helden voelen door in hun schoenen het veld te betreden. Neem het spel naar een hoger niveau met verscheidene zenuwslopende modi:

  • Speel 5-tegen-5 basketbal met het nieuwste NBA-roster van het seizoen van 2020-2021 in Arena Quick Match;

  • Ervaar fast-paced, over-the-top games op street courts in Blacktop Quick Match;

  • Vergezel een vriend in Online Multiplayer om via het Game Center cross-platform te spelen;

  • Word zelf een NBA Legend in MyCAREER en ontdek uren aan persoonlijke verhaallijnen en vooruitgang.

Ga helemaal op in de game met strakke controls, soepele camerabewegingen en realistische spelerattributen zoals ball-handling, snelheid, shooting en verdediging. Ervaar daarnaast nog meer controle met een Xbox- of PS Dualshock controller die op ieder Apple-apparaat kan worden aangesloten.


Om NBA 2K21 Arcade Edition te kunnen spelen moet je je abonneren voor Apple Arcade via Apple TV of op een iPhone, iPad, of Mac-apparaat. Voor meer informatie over de modi, features, ondersteunde talen en meer kun je een bezoekje brengen aan de Apple App Store.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page