top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

NARUTO x BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS is nu beschikbaar!

Bandai Namco Europheeft vandaag aangekondigd dat NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS, het nieuwe deel in de Ultimate Ninja STORM-serie, nu verkrijgbaar is op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.



NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS heeft het grootste roster in een NARUTO-game met meer dan 130 personages, waaronder nieuwe toevoegingen zoals Ashura en Indra Otsutsuki, en de BORUTO-personages Boruto (Karma), Kawaki en Jigen. De game bouwt voort op het succes van de franchise en bevat scherpe graphics in de stijl van de anime, samen met dynamische gevechten met ondersteuning tot 60 fps op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.


NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS laat spelers met de nieuwe eenvoudige besturingsmodus aan de slag gaan die krachtige combo's en technieken activeert met één enkele knop. De History-modus bevat geselecteerde scènes uit het verhaal van NARUTO die zich richten op de diepe band tussen Naruto en Sasuke, terwijl een origineel speciaal verhaal over Boruto spelers de jonge ninja laat incarneren terwijl hij de Fifth Great Ninja War probeert te voorkomen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page