top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nacons eerste mobiele controller designed for Xbox is nu verkrijgbaar

NACON viert vandaag de Europese release van de MG-X, diens eerste officiële Xbox-controller, ontworpen voor mobile gaming in combinatie met Xbox Game Pass Ultimate.


De MG-X biedt dezelfde functies als de officiële game-controllers en biedt Xbox-fans een comfortabele, handheld-achtige game-ervaring bij elke Android smartphone met een scherm tot 6,7 inch. In slechts enkele tikken maakt de smartphone draadloos (Bluetooth 4.2) verbinding met de controller, terwijl de inbegrepen oplaadbare batterij van de MG-X goed is voor maar liefst 20 uur gaming. Dankzij zijn compacte formaat is de controller makkelijk mee te nemen, terwijl de van textuur voorziene handgrepen bij elke gamer prettig in de handen liggen.De NACON MG-X is nu verkrijgbaar aan een adviesprijs van 99,90 euro.

Kenmerken NACON MG-X*:

  • De Xbox-ervaring, waar je ook bent: De Designed for Xbox mobile-houder is ideaal in combinatie met Xbox Game Pass Ultimate of voor het spelen van compatibele mobile-games.

  • Controller op zakformaat: Met zijn compacte en robuuste uitvoering is de MG-X het perfecte accessoire voor alle mobile-gamers. De van textuur voorziene handgrepen garanderen optimaal comfort.

  • Volledig beveiligd: De verstelbare opening klemt de smartphone stevig en stabiel vast.

  • Draadloze verbinding: De smartphone is met Bluetooth 4.2 heel eenvoudig met de MG-X te verbinden.

  • Batterijduur van 20 uur: De ingebouwde, oplaadbare batterij met USB-C-input, (laadkabel wordt meegeleverd) zorgt dat spelers tijdens lange reizen gewoon door kunnen spelen. De LED-indicator geeft de status van de batterij aan.

  • Universeel compatibel: Werkt met alle Android smartphones die zijn voorzien van Android 6 en latere systemen met een beeldscherm van maximaal 6,7 inch (152,4 mm).

*Batterijduur kan afhankelijk zijn van de gespeelde games. Xbox Game Pass Ultimate niet inbegrepen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page