top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nacon wordt uitgever van Zorro The Chronicles, the game en onthult een nieuwe trailer

NACON, PVP GAMES en BKOM studios, in samenwerking met Zorro Productions Inc. en het Canada Media Fund, onthullen met plezier een nieuwe trailer van Zorro The Chronicles, the game, een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten en meeslepende avonturen. Deze game verschijnt in juni 2022 voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo SwitchT.


In Zorro The Chronicles, the game word jij de legendarische Zorro of zijn onverschrokken zus Ines. Deze vermakelijke en actierijke game is gemaakt voor een breed publiek, net als het heldhaftige personage Zorro, dat al bijna een eeuw en over de hele wereld geliefd is bij jong en oud.

Verken de prachtige omgevingen die al net zo verbluffend zijn vormgegeven als in de tekenfilmserie Zorro The Chronicles. Geniet van leuke en voldoening schenkende gevechten met even hilarische als spectaculaire finishing moves. Ontwapen je vijanden met je zweep, zwaard, duizelingwekkende acties en humor! Blokkeer hun aanvallen met acrobatische bewegingen en bliksemsnelle reflexen. Geef ze een herinnering aan jullie confrontatie door met de punt van je zwaard een ‘Z’ op ze te tekenen!


Zorro The Chronicles, the game is gebaseerd op de gelijknamige, populaire tekenfilmserie van Cyber Group Studios, die is geproduceerd in samenwerking met John Gertz’s Zorro Production Inc voor France Télévisions (Frankrijk) en RAI (Italië). De blockbuster-show is in 100 landen verkocht aan grote zenders als Turner (Frankrijk), RTVE (Spanje), RTS (Zwitserland), Télé-Québec (Canada), Globosat (Brazilië), TV5 Worldwide en vele anderen. De tekenfilmserie is genomineerd voor de 13e editie van de TV France International Export Awards en als “Best Kids TV series” genomineerd voor de Pulcinella Awards van Cartoons on the Bay (Italië).


Bron: Persbericht


© Game4Me

コメント


bottom of page