top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

NACON presenteert nieuwe kleuren voor de Revolution X Pro Controller

NACON, de ontwerper van premium gaming-accessoires, presenteert met veel plezier de nieuwe kleuren voor de Revolution X Pro Controller, de officieel gelicenseerde, bedrade controller voor Xbox Series X|S, Xbox One en pc. De Urban- en Forest-thema’s zijn nu beschikbaar.

Ontdek de Revolution X





De bekroonde en alom geprezen Revolution X is ontwikkeld in samenwerking met Xbox en biedt het beste van hedendaagse technologie en unieke features. De controller biedt 41 aanpassingsopties, Dolby Atmos voor het beste 3D-geluid, de creatie van game-profielen én controller-shortcuts, dus alles om aan de eisen van competitieve gamers te voldoen. De nieuwe Urban- en Forest-modellen voegen daar nog eens extra kleuropties aan toe. Features van de Revolution X Pro Controller:

  • Verregaande aanpassingsopties: Gamers kunnen de stijl van de stick en het gewicht van de controller aanpassen, terwijl verdere aanpassingen mogelijk zijn met de Revolution X-app (gevoeligheid triggers, stick-curves, button-mapping).

  • Totale onderdompeling: Dolby Atmos for Headphones-technologie is ingebouwd in de controller voor nauwkeurige audio, terwijl het comfort van de game-ervaring betere prestaties mogelijk maakt.

  • Ontworpen voor competities: Of je nu competitief of gewoon voor de lol speelt, de Revolution X garandeert gaming zonder haperingen.

  • Portable: Dankzij de stevige draaghoes kun je de controller overal mee naartoe nemen.


De NACON Revolution X Pro Controller Urban- en Forest-controllers zijn nu beschikbaar voor de verkoopadviesprijs van € 99,99.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page