top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nacon past releaseschema aan voor 2022

Tijdens de presentatie van zijn financiële resultaten van Q1 2021 en doelstellingen voor 2021/22 heeft Nacon een nieuw releaseschema gedeeld voor vier games in zijn catalogus: Vampire: The Masquerade – Swansong, Blood Bowl 3,Train Life: A Railway Simulator en Hotel Life: A Resort Simulator.


Blood Bowl 3, een bewerking van het bordspel van Games Workshop, stond oorspronkelijk gepland voor een release in februari 2022, maar zal later in 2022 verschijnen. De game heeft al vele positieve updates gekregen en Cyanide Studio zal de ontwikkeling voortzetten om een hoogkwalitatieve bewerking van het beroemde bordspel te garanderen. Binnenkort verschijnt een closed beta van Blood Bowl 3 die fans de game al voor de lancering laat proberen.

Vampire: The Masquerade – Swansong verlegt de grenzen van het verhalende RPG-genre en is een ambitieus project van Big Bad Wolf, de studio die bekend werd met The Council. Vampire: The Masquerade – Swansong combineert een dynamische vorm van verhaalvertelling met innovatieve RPG-mechanics en duikt diep in de achtergronden van het beroemde World of DarknessTM-universum waarin de game plaatsvindt. Om een game te maken die aan de verwachtingen van de vele fans van de franchise voldoet en Nacons eigen doelstellingen te halen, heeft Nacon besloten de release van de game uit te stellen tot 19 mei 2022.


Het productieschema voor Train Life: A Railway Simulator is verlengd tot juni 2022, wanneer de complete versie zal verschijnen. Train Life is een unieke game die het rijden met treinen combineert met het managen van een spoorbedrijf. De game verscheen afgelopen augustus al in Vroegtijdige toegang en is sindsdien zeer positief door spelers beoordeeld. De ontwikkelaar Simteract luistert goed naar de community en wil graag de tijd nemen om aan de verwachtingen van spelers te voldoen, hun feedback in de game verwerken en de game op regelmatige basis uitbreiden met nieuwe content en features.


De hotel-simulatie-game Hotel Life: A Resort simulator wordt aan het eind van Q2 2022 verwacht. Hotel Life is een originele toevoeging aan het gaming-aanbod en stel spelers voor zeer gevarieerde uitdagingen, waaronder entertainment-activiteiten, onderhoud aan faciliteiten en resort-management. Het nieuwe schema biedt de ontwikkelaar ruimte om de lat nog hoger te leggen en fans van diepgaande simulators aan te spreken.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page