top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nacon kondigt vier nieuwe sportgames aan

Tour de France 2023, Pro Cycling Manager 2023


Tour de France 2023 en Pro Cycling Manager 2023, beide ontwikkeld door Cyanide studio, verschijnen op 8 juni. Deze aankondiging werd vergezeld door diverse gameplaybeelden die de eerste elementen onthulden van de content die de games gaan bieden.


Op 8 juni verschijnen Pro Cycling Manager 2023 voor pc, en Tour de France 2023 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.


Rugby 24


Tijdens de conferentie werd Rugby 24 aangekondigd met een teaser trailer. De game omvat de Rugby World Cup 2023 met meer dan 130 officiële nationale teams – het hoogste aantal ooit in een rugby-game! De game verschijnt op 7 september 2023, de dag voor de openingswedstrijd van Rugby World Cup France 2023.





Tiebreak: Official game of the ATP|WTA


NACON kondigde met veel plezier een nieuwe titel aan: Tiebreak: Official Game of the ATP Tour and Hologic WTA Tour. Dit tennisspel van de sportspecialisten bij Big Ant Studios biedt een next-level tennisgame-ervaring die de energie en actie vangt van de wereldwijde Tours, en bouwt voort op het succes van twee andere tennistitels van NACON, AO2 en Tennis World Tour.


Deze game verschijnt in 2023 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One en pc.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page