top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nacon kondigt Revolution Unlimited Pro Controller voor de volgende Call of Duty

NACON maakt bekend dat het bedrijf een licentieovereenkomst heeft gesloten met Activision voor het maken van een speciale versie van de REVOLUTION Unlimited Pro Controller voor de volgende game in de Call of Duty-franchise.


Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november 2020 en dropt spelers in het vluchtige geopolitieke universum van de Koude Oorlog, voor een aangrijpende ervaring waarbij niets is wat het lijkt. Naast de verhalende campaign brengt Black Ops Cold War een arsenaal aan wapens en uitrusting uit de Koude Oorlog naar de volgende generatie van Black Ops Multiplayer-gevechten, en een gloednieuwe Zombies-coöp-gameplay-ervaring.

DE REVOLUTION Unlimited voor PS4 laat spelers draadloos genieten van buitengewone prestaties en de diverse aanpassingsopties die competitieve spelers verlangen. De in beperkte oplage gemaakte versie van NACON heeft een uniek design dat direct is gebaseerd op de Cold War-art van de game en zal daarmee zeker in de smaak vallen van de vele fans van de franchise die reikhalzend uitkijken naar de nieuwe uitdagingen van Call of Duty: Black Ops Cold War op PS4.

Een toegangscode voor in-game bonus-content* wordt geleverd bij elk exemplaar van de REVOLUTION Unlimited Pro Controller -Call of Duty: Black Ops Cold War.


De REVOLUTION Unlimited Pro Controller - Call of Duty: Black Ops Cold War voor PS4 is verkrijgbaar vanaf de lancering van de game op 13 november 2020, voor een verkoopadviesprijs van € 179,90.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page