top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

NACON en KT Racing onthullen dra de eerste gameplaybeelden van Test Drive Unlimited Solar Crown

Het moment is bijna daar! Als de organisator van Solar Crown, nodig ik je uit om me online te ontmoeten op 12 juli 2023 om 19:00 uur tijdens TDU Connect, om de eerste beelden van deze grote competitie te bekijken.


De beelden worden onthuld tijdens het prestigieuze TDU Connect-evenement met een setup die bij dit evenement past, zodat iedereen een goed beeld van Solar Crown kan krijgen. Speciaal voor deze gelegenheid zal ik Alain Jarniou, Creative Director bij KT Racing, verwelkomen om deze nieuwe editie van de competitie te presenteren. Coureurs van over de hele wereld worden uitgenodigd om deel te nemen aan een eersteklas wereld van motorsport, lifestyle en glitter! Mis TDU Connect niet op 12 juli 2023 om 19:00 uur. Het wordt een show van 30 minuten met indrukwekkende beelden en een paar flinke verrassingen! Houd het nieuws in de gaten voor meer info.

Vertrek naar een 1:1 reproductie van Hong Kong Island voor deelname aan een bijzondere competitie, de Solar Crown, georganiseerd door het invloedrijke Radiant.






Neem plaats achter het stuur van racewagens van prestigieuze merken als Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Koenigsegg, Dodge, Apollo en nog veel meer. Ga waar je wilt om de gevarieerde omgevingen van het eiland te verkennen of neem deel aan de populairste races op Hong Kong Island. Verzamel steeds meer van je favoriete wagens, die je ontvangt als beloning voor al je harde werk. Geef inhoud aan je eigen levensstijl: kies je clan, Sharp of Street, kleed je om indruk te maken, en verdedig je clan. Test Drive Unlimited Solar Crown behoudt het DNA van eerdere games in de serie, maar biedt tegelijkertijd een moderne, geactualiseerde visie van de multiplayer-racegame. Spelers kunnen genieten van luxe, buitengewone auto's en competitie, die het leven weerspiegelen waar ze altijd van hebben gedroomd.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page