• Game4Me

My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee is nu uit voor consoles en PC

Outright Games heeft in samenwerking met Hasbro My Little Pony: Op Avontuur In Hoefdorp Aan Zee gelanceerd. De eerste My Little Pony console- en PC-game in vijf jaar markeert de terugkeer van een van de meest geliefde entertainmentfranchises naar videogames en introduceert de nieuwste generatie pony's aan een heel nieuw publiek van fans. Verken de betoverde wereld van Equestria met Sunny en haar vrienden in dit nieuwe avontuur vol vriendschap en magie dat nu verkrijgbaar is op Nintendo Switch, PS4, Xbox One en PC. De game lanceert deze zomer ook op Google Stadia met gratis next-gen upgrades voor bestaande Xbox- en PlayStation 4-bezitters later in 2022.

Het is tijd om feest te vieren, want de voorbereidingen voor Equestria's Maretime Bay Day Festival zijn in volle gang. Maar één pony is erop uit om het feest te bederven! Ga mee met de avontuurlijke Sunny, de vriendelijke Hitch, de creatieve Izzy, de moedige Zipp en de zelfverzekerde Pipp wanneer ze proberen de dag te redden en het beste festival ooit te organiseren!


Speel als Sunny en gebruik haar magische krachten om opdrachten en uitdagingen te voltooien met speciale vrij te spelen ponyvaardigheden om te vliegen, springen en schaatsen door de fantastische wereld van Equestria. Pas Sunny onderweg aan met nieuwe kleding en accessoires om ervoor te zorgen dat ze er op haar best uitziet voor de grote dag van Hoefdorp aan Zee!


Bron: Persbericht


© Game4Me