top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

MotoGP 21 rijdt alvast warm!

Milestone en Dorna Sports S.L. kondigen met plezier MotoGP 21 aan, het volgende hoofdstuk in de geliefde motorrace-simulatie dat zal voortbouwen op de geweldige geschiedenis van de franchise. MotoGP 21 verschijnt op 22 april voor PC, PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One.

MotoGP 21 laat spelers deelnemen aan het officiële 2021-seizoen en is verrijkt met de kracht van next-gen-consoles voor een ongekende race-ervaring. De game biedt een progressieve en strategische Managerial Career-mode, de slimste, geavanceerde Neural AI en real-life gameplay-verbeteringen om de simulatie-aspecten naar een hoger niveau te tillen en de ervaring nog meeslepender te maken.
Een echte MotoGP-ervaring

De nieuwe editie van de Managerial Career-mode nodigt spelers uit om diep in de managementervaring te duiken en gebruik te maken van diverse nieuwe functies, zowel op als naast de baan. Het samenstellen van het best mogelijke team en het aanpassen van de motorfiets vormen daarbij de sleutels tot succes. Je bepaalt nu helemaal zelf hoe snel je motor over het asfalt raast!

De Personal Manager geeft leiding aan het personeel en helpt coureurs bij het zoeken naar nieuwe, prestigieuze contracten met de beste teams in het kampioenschap. Daarbij krijg je hulp van de Chief Engineer die je voorziet van de onderzoekspunten die je wekelijks ontvangt of kunt verdienen tijdens gratis oefensessies. Daarnaast is er nog de Data Analyst, die streeft naar de perfecte balans voor elk ontwikkelingsgebied om steeds verder te komen en al het personeel zo effectief mogelijk in te zetten. Al deze elementen komen samen in meest diepgaande en uitgebreide carrière-ervaring. En je kunt die carrière helemaal onderaan beginnen met een Junior Team.

Wanneer je met een Junior Team begint wordt je weg naar de top moeilijker, maar ook persoonlijker. Zoals altijd is het inhuren van de juiste mensen fundamenteel voor succes, beginnend bij de Team Manager, die op zoek gaat naar nieuwe sponsoring en nieuwe coureurs, en de Technical Director die de onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van junior-motorfietsen beheert. En uiteraard moet je ook nog een getalenteerde jonge coureur inhuren om het team naar de top van de ladder te leiden.

In beide gevallen is de motorfiets de hoofdrolspeler en in MotoGP 21 komen de aanpassingsmogelijkheden weer een stap dichter bij de werkelijkheid. Wijs je personeel toe aan één van de verschillende motorontwikkelingsbranches en investeer je R&D-punten om het motorvermogen, de aerodynamica, het frame en de belangrijkste elektronische functies te verbeteren, zoals tractiecontrole, remmen, anti-wheelie en vermogensmapping. Natuurlijk is ook het uiterlijk van de motorfiets van belang, en daarom biedt MotoGP opnieuw toegang tot een editor met vijf hoofdcategorieën: helm, kleurstelling, pak, stickers en racenummer.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page