top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

MK11 Rain: nu in Mortal Kombat Mobile ter gelegenheid van het zesjarig jubileum

Warner Bros. Games en NetherRealm Studios vieren de zesde verjaardag van Mortal Kombat Mobile met geweldige nieuwe content, waaronder het debuut van de Mortal Kombat 11-versie van Rain en een groot aantal nieuwe content-updates die binnenkort verschijnen.


MK11 Rain, halfgod en Prins van Edenia, is één van de populairste personages onder de spelers. Vanaf vandaag (31 maart) maakt hij deel uit van het spel als de nieuwste Diamant-vechter: gereed om dodelijke klappen uit te delen met zijn donderende woede en controle over water en bliksem. MK11 Rain begint elke wedstrijd met een energiebalk en kan een directe tegenaanval uitvoeren tegen de basisaanvallen van zijn tegenstander. In zijn tegenaanvallen maakt hij gebruik van een nieuwe buff: 'Soaked', die zijn tegenstander vertraagt en ze gevoelig maakt voor meer schade van zijn bliksemaanvallen, zijn teamgenoten en zelfs zijn uitrusting.

Om niet onder te doen, ontvangt Shang Tsung uit Mortal Kombat 11 vanaf vandaag zijn officiële Fatal Blow: Shapeshifter’s Barrage. Met zijn magische krachten kan deze zielenstelende magiër de gedaante aannemen van Scorpion, Sub-Zero en Noob Saibot om zijn vijanden te verwoesten. Binnenkort zal Shang Tsung ook zijn debuut maken met zijn Brutality en Visceral Punt uit Mortal Kombat 11 via nieuwe torenuitrustingen van de magiër. Spelers moeten de diamanten MK11 Shang Tsung uitrusten met de nieuwe King Kobra-riem en Spoul Reavers Servant, waarmee je de schedel van zijn tegenstanders kunt verbrijzelen. De nieuwe toren en uitrusting van de magiër zijn binnenkort beschikbaar.


Het Relic Hunt-evenement keert ook terug als onderdeel van het zesjarig jubileum van Mortal Kombat Mobile, beschikbaar van 5-12 april. In deze populaire uitdagingsmodus kun je vechten in een aantal torens met maar één missie: Shao Kahn bevrijden. Boven in de torens vind je relikwieën met fragmenten van Shao Kahns geest, die de oudere goden daar hebben verborgen. Wanneer je voldoende geestfragmenten hebt verdiend, kun je een diamanten Shao Kahn-kaart ontgrendelen die je kunt verbeteren tot het niveau Fusion X. Als extra verrassing voor de spelers geeft Mortal Kombat Mobile van 5 tot 11 april een week lang elke dag 50 gratis zielen weg.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page