top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Milestone toont eerste gameplay MXGP 2020

Milestone presenteert met trots zijn eerste spectaculaire gameplay-video van MXGP 2020, waarin Tony Cairoli op zijn KTM over de Britse grond van Matterley Basin scheurt. Startend in de zesde positie van het klassement, klimt hij steeds verder op, eindigend in een razendsnel duel om de eerste positie met zijn teamgenoot Jeffrey Herlings. MXGP 2020 komt op 10 december beschikbaar voor PC, PS4, PS5 en Xbox One.


In MXGP 2020 kunnen spelers alle spanning van het huidige MXGP-seizoen beleven, met 68 coureurs uit de MXGP- en MX2-klasses en alle 19 circuits van het 2020-seizoen. Spelers beginnen als rookie en kunnen hun eigen weg naar de top kiezen, waarbij ze zelf kiezen of ze zich aansluiten bij een officieel team of hun eigen team vormen.

Om het speelplezier vrijwel eindeloos te verlengen is de Track Editor terug en uitgebreid met geweldige nieuwe functies. Dankzij de nieuwe Heightmaps-functie kunnen spelers nu de configuraties van de echte MX-tracks nabootsen, inclusief alle heuvels en bergen, voor meer realisme en alle uitdagingen die de echte coureurs ook moeten overwinnen.


In MXGP 2020 keert één van de meest geliefde features terug: de Playground. In een nieuwe setting, die is geïnspireerd door de fjorden in Noorwegen, kunnen spelers dit jaar racen waar ze maar willen met 4 spelers tegelijk*. Om spelers nog meer fun in Playground te bieden, keert de geliefde Waypoint-mode terug, die dit keer ook races voor 4 spelers ondersteunt.


De multiplayer-mode van MXGP 2020 wordt naar een hoger niveau getild met dedicated servers voor een lag-vrije gameplay-ervaring, en de Race Director-mode* waarmee spelers geweldige online-toernooien kunnen creëren. Daarbij kunnen ze zelf startposities kiezen, penalty’s uitdelen en de camera’s kiezen die de race volgen.


Bron: Persbericht


© Game4MeRecente blogposts

Alles weergeven
bottom of page