top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Milestone kondigt MXGP 2020 aan

Milestone onthult met trots MXGP 2020! Dit nieuwste deel verschijnt op 10 december voor PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X.


MXGP 2020 laat je alle spanning en opwinding van het huidigeMXGP-seizoen beleven, met 68 coureurs van de MXGP- en MX2-categorieën en de 19 circuits van het 2020-seizoen. Spelers beginnen als rookie en kunnen hun eigen pad naar de glorie kiezen door zich aan te sluiten bij een officieel team, of hun eigen team te creëren.


Zijn de officiële MXGP-tracks niet genoeg? De Track Editor is terug met geweldige nieuwe functies. Dankzij de nieuwe Heightmaps-optie, kunnen spelers de configuraties van de echte MX-tracks nabootsen, inclusief alle heuvels en bergen, voor nog meer realisme en uitdaging. Spelers kunnen vier soorten terrein kiezen en aanpassen - Plain, Quarry, Vineyard en Forest – om de track van hun dromen te maken. Spelers kunnen alle tracks die ze maakten online delen met vrienden.

Spelers die graag free-roam willen rijden, alleen of met vrienden*, zitten goed met één van de populairste features van de MXP-serie: de Playground. In een nieuwe setting, die is geïnspireerd door de fjorden in Noorwegen, kunnen spelers dit jaar racen waar ze maar willen met 4 spelers tegelijk*. Om spelers nog meer fun in Playground te bieden, keert de geliefde Waypoint-mode terug, die dit keer ook races voor 4 spelers ondersteunt.


De multiplayer-mode van MXGP 2020 wordt naar een hoger niveau getild met dedicated servers voor een lag-vrije gameplay-ervaring, en de Race Director-mode* om geweldige online-toernooien mee te creëren, waarbij spelers startposities kunnen kiezen, penalty’s kunnen uitdelen en de camera’s kunnen kiezen die de race volgen.


Bron: Persbericht


© Game4Me


Tenslotte zorgt MXGP 2020 ervoor dat elke coureur zich een uniek uiterlijk kan aanmeten met meer dan 10.000 items, allemaal met officiële licentie van meer dan 110 merken uit de Motocross-wereld. Naast de cosmetische aanpassingsopties kunnen spelers de prestaties van de motorfietsen verbeteren met levensechte replica’s van verschillende onderdelen.

コメント


bottom of page