top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Milestone kondig Monster Energy Supercross - The Official Videogame 4 aan

Milestone, en Feld Entertainment, Inc kondigen met plezier Monster Energy Supercross - The Official Videogame 4 aan.


De vierde editie van de Supercross-videogame verschijnt wereldwijd op 11 maart 2021 voor PC, PS5, Xbox Series X, PS4 en Xbox One. De game biedt een getrouwe versie van het 2020 Monster Energy Supercross-seizoen, met alle elf stadions en zeventien tracks, inclusief de zeven Salt Lake City-varianten.


Voor het eerst in de franchise heeft de game een gloednieuwe Career Mode-structuur. In deze spelvariant beginnen spelers met de Supercross Futures en kunnen ze vervolgens steeds hogerop klimmen om de 250SX- en 450SX-categorieën te bereiken, waarin ze het moeten opnemen tegen het grootste aantal Pro-coureurs ooit in de geschiedenis van de franchise. In de nieuwe Career Mode worden de prestaties van elke coureur beïnvloed door zijn skills, die via een nieuw skill tree-systeem zijn te upgraden en beheren. Spelers verdienen skillpunten door te racen, deelname aan speciale evenementen, het voltooien van trainingen en voltooien van Journal-missies, een reeks speciale uitdagingen waarmee spelers zich kunnen bewijzen.

De nieuwe Compound is geïnspireerd door de prachtige landschappen van Maine Islands en biedt alle ruimte om vrij rond te rijden in Solo en Co-op, of om op de vele beschikbare banen tegen vrienden te racen. Op dit prachtige eiland zijn heel wat uitdagingen en verzamelobjecten te ontdekken!


De immer populaire Track Editor is terug met nieuwe aanpassingsmodules, direct gebaseerd op de officiële tracks van het 2020-seizoen. Nieuwe cosmetische aanpassingsopties, zoals startpoort-constructies, finish-constructies, tuff-blox en leader-pillars, verhogen het realisme en motiveren spelers creatief te worden.


Zoals altijd in de franchise, kunnen spelers hun racers aanpassen met een schat aan content, dankzij meer dan 110 officiële merken voor zowel cosmetische als prestatie-beïnvloedende aanpassingen, voor zowel coureurs als motoren. Daarnaast staat de online mode garant voor een lag-vrije en meeslepende multiplayer-ervaring, dankzij de dedicated servers en Race Director-mode.


Bron: Persbericht


© Game4Me


Comments


bottom of page